Medewerker broodjeszaak (Wajong) - Vacature details
E-mail
Vacature samenvatting

logo 235x52px
Broodjes klaarmaken en bezorgen bij bedrijven? Dan hebben wij een toffe vacature voor je voor medewerker broodjeszaak. Het betreft een functie voor 16-20 uur per week.

Voor een broodjeszaak/lunchcateraar in Breda zoeken we mensen.

We verzorgen dagelijks voor diverse bedrijven een lunch op maat welke we op tijd bij hen bezorgen. Daarnaast kunnen mensen bij ons terecht voor het afhalen van een belegd  broodje, een salade of een soepje. We werken van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 16:00. Daarnaast verzorgen we op aanvraag ook op zaterdagen lunch voor onze bestaande klanten.

We hebben 2 vacatures voor +/- 16 a 20 uur per week. Uiteraard afhankelijk van de inzetbaarheid/belastbaarheid/beschikbaarheid van de kandidaten. Het is voor ons prettig als we mensen vinden die minimaal 3 dagen van minimaal 4 uur per dag kunnen werken. Maar 5 dagen van 4 uur is ook een mogelijkheid, of 3 dagen van 6 uur... Met andere woorden, we zijn flexibel en denken graag in mogelijkheden.

 De werkzaamheden bestaan uit:

  • Beleggen van broodjes en salades
  • Voorbereiden van ingrediënten
  • Afwassen
  • Schoonmaken
  • Klantcontact
  • Indien mogelijk het bezorgen van onze lunches met de auto.

**Alleen reageren als je in het bezit bent van een Wajong-uitkering, of indicatie Banenafspraak**.

We zijn een jong en dynamisch team met 3 vaste medewerkers. Aangezien we een klein team zijn is het van belang dat we iemand vinden die in het team past en die over de vaardigheden beschikt zoals hierboven beschreven. Uiteraard bieden we binnen ons team de nodige training aan om tot een optimale uitvoering van de werkzaamheden te komen. De uren zijn flexibel in te delen.

Interesse? Klik op de knop, of stuur je cv + motivatiebrief naar vacatures@wajongtalenten.nl onder vermelding van vacaturenummer 34740407

  

Back Terug  Stats Hits:3280  Sollicitanten:5 
 
Jobcoach
Jobcoach:
Leanne Peijnenburg
 
Vacaturenummer
Vacaturenummer:
34740407
 

Social Media en contact

Tasveld 10-6
8271 RW IJsselmuiden
038-4538600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2022 | Wajong Talenten | Alle rechten voorbehouden.