Allround beveiligingsmedewerker (Wajong) - Vacature details
E-mail
Vacature samenvatting

logo 235x52px
Voor een familiebedrijf in particuliere beveiliging in Breda zijn we op zoek naar een Allround beveiligingsmedewerker. De functie kan zowel fulltime als parttime worden ingevuld

Wat ga je doen? De taken van een beveiligingsbeambte liggen in het private domein, waar hij/zij voornamelijk preventief aanwezig is. Bij het uitvoeren van de gestelde taken volgt de beveiligingsbeambte diverse instructies zoals opgesteld door de leidinggevende. Bij het optreden van onvoorziene gebeurtenissen die eveneens niet zijn omschreven of gespecificeerd, verwacht Veiligheidsdienst van haar beveiligingsbeambten dat op een correcte manier en naar eigen inzicht gehandeld wordt. Een grondige kennis van en inzicht in eigen bevoegdheden en in instructies is daarom noodzakelijk voor het goed kunnen uitvoeren van de werkzaamheden, die weliswaar routinematig van aard kunnen zijn, maar die onder verschillende omstandigheden dienen te kunnen worden uitgevoerd. Als beveiligingsbeambte kan je voor de volgende werkzaamheden worden ingezet: mobiele surveillance, alarmopvolging, portiers-en receptiediensten, objectbeveiliging, gastheer/vrouw, bewaking van bouwterreinen, bewaking van leegstaande panden. **Alleen reageren als je in het bezit bent van een Wajong-uitkering, of indicatie Banenafspraak**.

Over de werkplek:
De opdrachtgever is een familiebedrijf opgericht in 1919. staat oorspronkelijk voor Eerste Bredase Nachtveiligheidsdienst, één van de eerste particuliere beveiligingsdiensten in Nederland. Met ruim 200 medewerkers verzorgen wij onze partners in Nederland een totaalpakket aan beveiligingsdiensten. Het bedrijf is sinds jaar en dag gevestigd in Breda en vooral bekend vanwege de mobiele surveillance auto’s die in en buiten het centrum van Breda, Oosterhout, Moerdijk, Etten-Leur en Roosendaal rijden. Onze meldkamer is gevestigd in ons hoofdkantoor in Breda. Vanaf dit centrale punt, starten onze mobiele surveillanten die in Breda werkzaam zijn met hun dienst. De diensten in Roosendaal starten vanuit het terrein Borchwerf en Moerdijk vanaf het industrieterrein Moerdijk. De dienstwagens staan al beschikbaar voor gebruik (tenzij je een eigen dienstwagen van de zaak hebt).

Wat biedt de werkgever:
Mogelijkheid diploma beveiliger te behalen. Vast salaris Afwisselend werk. Werklocatie Breda, Oosterhout, Roosendaal, Bergen op Zoom, Steenbergen, Moerdijk, Groot-Ammers, Puttershoek, Rotterdam.

Wie ben jij?

• MBO werk - en denkniveau. • Diploma Beveiliger 2 (of bereid om die te behalen bijv. via het Curio in Breda. • Diploma Coördinator Beveiliging 3, VCA, Havenbeveiliger, BHV, EHBO is een pre. • Flexibele beschikbaarheid in dag-, avond-, en nachtdienst. Niet beroerd om weekenden en op feestdagen te werken. • Rijbewijs B (en eigen vervoer is een pre). • Uitstekende beheersing Nederlandse taal in woord en geschrift, Engels is een pre. • Kennis van (computer)systemen en vaardig in rapporteren. • Goede fysieke gesteldheid/lichamelijke conditie. • Hoge mate zelfstandigheid. Je staat vaak alleen, ook in de nachturen. • Dienstverlenende en representatieve instelling. • Communicatief-en sociaal vaardig. • Stressbestending, ook bij drukte. Je bent niet bang om op te treden in moeilijke situaties. • Beschikt over onbesproken gedrag/VOG. In afgelopen 5 jaar mag je niet in aanraking gekomen zijn met Justis/OM. 

Reageer via de knop of stuur je cv + motivatiebrief naar vacatures@wajongtalenten.nl onder vermelding van vacaturenummer 34739689

En tot snel!

 

 

Back Terug  Stats Hits:5757  Sollicitanten:2 
 
Jobcoach
Jobcoach:
Wajong Talenten
 
Vacaturenummer
Vacaturenummer:
34739689
 

Social Media en contact

Tasveld 10-6
8271 RW IJsselmuiden
038-4538600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2023 | Wajong Talenten | Alle rechten voorbehouden.