Monteur verkeersmaatregelen (Wajong) - Vacature details
E-mail
Vacature samenvatting

logo 235x52px
Voor een van onze opdrachtgevers zijn we op zoek naar een monteur verkeersmaatregelen. Het betreft een fulltime functie.

Wat ga je doen?:
Een afzetting op de snelweg plaatsen terwijl de auto’s voorbij razen. Of tijdelijke bebording monteren voor een groot evenement in de binnenstad. In deze functie is geen dag hetzelfde! Je gaat met collega’s op pad om tijdelijke verkeersmaatregelen te monteren of demonteren. Zo draag je elke dag bij aan de veilige doorstroming van het verkeer. **Alleen reageren als je in het bezit bent van een Wajong-uitkering**.

Hoe ziet je team eruit?
Als Monteur ga je samen met je collega’s aan de slag om tijdelijke bebording en bewegwijzering langs de weg te krijgen. Vanuit de vestigingen worden verschillende opdrachten uitgevoerd voor diverse overheden en aannemers waarbij je overlegt met de planning en projectcoördinator over de werkzaamheden die gedaan moeten worden.

Arbeidsvoorwaarden:
Er zijn binnen het bedrijf uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je hebt bijvoorbeeld 30 vrije dagen, je krijgt reiskostenvergoeding en er zijn verschillende opleidingsmogelijkheden binnen het bedrijf.

Wat vragen we van jou?
Je bent in staat fysiek belastend werk te verrichten.
Je beschikt over (enig) technisch inzicht.
Je bent in bezit van rijbewijs B (en bij voorkeur Rijbewijs C).
Je bent bereid om op onregelmatige tijden te werken (avond/nacht/weekend).

Herken je jezelf in het bovenstaande profiel? Stuur dan je cv + motivatiebrief naar vacatures@wajongtalenten.nl onder vermelding van vacaturenemmer 32928717. 

Back Terug  Stats Hits:3907  Sollicitanten:1 
 
Jobcoach
Jobcoach:
Maurice Glastra
 
Vacaturenummer
Vacaturenummer:
32928717
 

Social Media en contact

Tasveld 10-6
8271 RW IJsselmuiden
038-4538600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2023 | Wajong Talenten | Alle rechten voorbehouden.