Medewerker Beleid, Advies en Kwaliteit (Wajong) - Vacature details
E-mail
Vacature samenvatting

logo 235x52px
Voor een Hogeschool in Den Haag zijn wij op zoek naar een Medewerker Beleid, Advies en Kwaliteit. Het betreft een functie voor 24-32 uur per week.

Functieomschrijving:
Wij zijn voor een Hogeschool op zoek naar een medewerker die ondersteuning biedt aan het onderwijs en de opleidingen van de faculteit Sociaal Werk & Educatie (SWE) ter verbetering van de onderwijskwaliteit.
Vanuit jouw rol opereer je binnen de kaders van het hogeschool- en /of faculteitsbeleid en de wet- en regelgeving. Je geeft praktische ondersteuning en geeft advies ten aanzien van onderwijskwaliteitszorg en de kwaliteitszorgcyclus. Het team Beleid, Advies & Kwaliteit (BAK) is een team dat bestaat uit 7 collega’s. Team BAK is een onderdeel van het faculteitsbureau en verantwoordelijk voor beleidsontwikkeling, -uitvoering en –ondersteuning binnen de faculteit. Daarnaast voert het team BAK opdrachten uit op het gebied van advisering en projectmanagement voor het management van de faculteit of een opleiding.

Jouw taken zijn o.a. het verzamelen, analyseren en verwerken van gegevens in rapportages. Je draagt bij aan het opstellen van periodieke evaluaties en het aandragen van ken- en stuurgetallen ten behoeve van het management en de opleidingen. Je treed op als partner voor het onderwijs en vult waar nodig de opleidingen aan. Daarnaast ga je participeren in diverse projectgroepen (zoals AVG) en schrijf je diverse beleidsstukken. Er wordt een interne werkbegeleider aangeboden die je wegwijs maakt in de functie en organisatie en de kans om je te ontwikkelen in de functie, afhankelijk van je kennis, ervaring en mogelijkheden kan je starten met een deel van de taken en deze waar mogelijk opbouwen.

**Alleen reageren als je in het bezit bent van een Wajong-uitkering en/of indicatie banenafspraak**

Functie-eisen:
- HBO- of WO werk/denk niveau;
- minimaal 2-4 jaar ervaring binnen een professionele (project-) omgeving;
- ervaring in het beheer van systemen en het verbeteren van processen;
- ervaring op het gebied van managementinformatie en het maken van analyses;
- kennis hebt van procedures t.a.v. kwaliteitszorg in het hoger onderwijs of affiniteit hiermee en de bereidheid om dit “on the job” te leren;
- ervaring in het schrijven van beleidsstukken;
- hoge eisen stelt aan de kwaliteit van jouw producten en dienstverlening;
- beschikt over sensitiviteit voor verschillende belangen in de organisatie;
- denkt vanuit het klantperspectief en bent gericht op het verbeteren van de dienstverlening;
- goed kan omgaan met pieken in werkdruk;
- beschikt over goed ontwikkelde interculturele communicatieve vaardigheden.

Herken jij jezelf in bovenstaande profiel en ben enthousiast geworden? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar vacatures@wajongtalenten.nl onder vermelding van vacaturenummer: 33423027 

Back Terug  Stats Hits:1155  Sollicitanten:0 
 
Jobcoach
Jobcoach:
Maurice Glastra
 
Vacaturenummer
Vacaturenummer:
33423027
 

Social Media en contact

Tasveld 10-6
8271 RW IJsselmuiden
038-4538600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2022 | Wajong Talenten | Alle rechten voorbehouden.