Bezorger/monteur (Wajong) - Vacature details
E-mail
Vacature samenvatting

logo 235x52px
Voor één van onze opdrachtgevers zijn we op zoek naar een Bezorger monteur. Het betreft een functie voor 12 – 24 uur per week.

Functieomschrijving: Wij zoeken voor een bedrijf een Handige chauffeur. Je gaat helpen bij het bezorgen van zonnebanken, bubbelbaden en andere materiaal. We zoeken iemand met een rijbewijs omdat de spullen op locatie worden bezorgd. Daarnaast is het prettig dat je technisch inzicht heb omdat de apparatuur ook aangesloten moet worden op locatie. Je wordt zeer goed ingewerkt, dus je hoeft vooraf deze kwaliteiten niet te bezitten, maar enig technisch inzicht is wel belangrijk. In deze functie moet je er ook voor openstaan om af en toe wat andere klusjes te doen, we zoeken hierin een echte aanpakker. **Alleen reageren als je in het bezit bent van een Wajong-uitkering en/of indicatie Banenafspraak**

Functie-eisen:
Je hebt rijbewijs B.
Je hebt een dienstverlenende instelling. Je bent een aanpakker.
Je hebt technisch inzicht.
Je beschikt over eigen vervoer, werkplek is moeilijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Arbeidsvoorwaarden:
We starten met een proefplaatsing van 2 maanden. Daarna volgt een contract van minimaal een half jaar. Je wordt begeleid door een jobcoach. Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? Stuur dan je cv + motivatiebrief naar vacatures@wajongtalenten.nl onder vermelding van vacaturenummer 26792744. 

Back Terug  Stats Hits:4129  Sollicitanten:0 
 
Jobcoach
Jobcoach:
Michel van de Lagemaat
 
Vacaturenummer
Vacaturenummer:
26792744
 

Social Media en contact

Tasveld 10-6
8271 RW IJsselmuiden
038-4538600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2023 | Wajong Talenten | Alle rechten voorbehouden.