Verkoopmedewerker tankstation (Wajong) - Vacature details
E-mail
Vacature samenvatting

logo 235x52px
Voor een van onze opdrachtgevers zijn we op zoek naar een verkoopmedewerker tankstation in Dongen. Het betreft een functie voor 32-38 uur per week.

Ben jij minimaal 18 jaar? Heb je ervaring als verkoopmedewerker of als gastheer of gastvrouw in de horeca? Dan past deze functie zeker bij jou! Ben jij graag aan het werk en vind je het geen probleem om om het weekend, in vakantieperiodes of op feestdagen te werken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. 

Wat ga je doen?
Als allround verkoopmedewerker word je ingezet voor werkzaamheden bij de kassa en in de bakkerij. Je bent gastheer of gastvrouw van ons tankstation en zorgt voor een aantrekkelijke presentatie van de artikelen in de shop. Je adviseert onze klanten en verricht op nauwkeurige wijze kassawerkzaamheden. Daarbij zorg je samen met je collega's voor een schoon en opgeruimd tankstation en ben je medeverantwoordelijk voor de veiligheid van de locatie. Als jij ons team komt versterken, word jij het vertrouwde gezicht van ons tankstation. Door jouw klantgerichtheid en goede service komen onze bestaande en nieuwe klanten graag terug om te tanken of om een lekker broodje te halen. Naast een klantvriendelijke en commerciële instelling heb je oog voor detail. Je straalt enthousiasme uit en bent in staat om te werken in een hectische omgeving. Omdat je te maken hebt met veel verschillende klanten, is het belangrijk dat je communicatief sterk bent en snel kunt schakelen.**Alleen reageren als je in het bezit bent van een Wajong-uitkering, of indicatie Banenafspraak**.

Wat biedt de werkgever:
Een verkoopfunctie en bakkerij functie in één bij jou in de buurt Een vast terugkerend werkrooster voor 32-38 uur per week. Mogelijkheid om meer uren te maken in vakantieperiodes of bij afwezigheid van je collega's. Informele werksfeer en veel klantcontact. We maken je stap voor stap wegwijs in het mooie tankstation wezen. Een salaris conform de BETA CAO (voor tankstations & wasbedrijven). Winstdelingsregeling waar je 1x per jaar kans op maakt.

Wie ben jij?
Je bent communicatief sterk en kunt snel schakelen, maar gaat hierbij nauwkeurig te werk Je bent klantvriendelijk en weet van aanpakken. Je houdt rekening met veiligheidsnormen die gelden op een tankstation. Het volgen van E-learning modules om up-to-date te blijven over de veiligheid op en rondom het tankstation. Flexibele inzetbaarheid (denk aan: werken in het weekend, ochtend- versus avonddiensten). Dagen en tijden worden in onderling overleg afgestemd. Verder wordt een flexibele instelling gevraagd om diensten op te vangen waar nodig.

Ben jij de kandidaat die we zoeken? Reageer dan direct! Stuur je cv + motivatiebrief naar vacatures@wajongtalenten.nl onder vermelding van vacaturenummer 34540796. 

Back Terug  Stats Hits:1642  Sollicitanten:1 
 
Jobcoach
Jobcoach:
Antoine Segers
 
Vacaturenummer
Vacaturenummer:
34540796
 

Social Media en contact

Tasveld 10-6
8271 RW IJsselmuiden
038-4538600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2022 | Wajong Talenten | Alle rechten voorbehouden.