Magazijnmedewerker/chauffeur (Wajong) - Vacature details
E-mail
Vacature samenvatting

logo 235x52px
Voor een van onze opdrachtgevers in Breda zijn we op zoek naar een magazijnmedewerker/chauffeur. De vacature kan parttime of fulltime worden ingevuld, uren in overleg.

Wat ga je doen?
Je bezorgt in Nederland en België attracties, decors, horecamaterialen en materialen. Je geeft hierbij de benodigde uitleg en werkt een en ander administratief af. Je bent eigenlijk een "rijdende" reclamemaker voor ons bedrijf en kan een vraag van een klant beantwoorden. Op locatie kan je een eenvoudige storing oplossen en je denkt en handelt klantgericht. Diverse magazijn werkzaamheden van vegen tot klussen en schoonmaken behoren eveneens tot je takenpakket. In voorkomende gevallen het begeleiden van evenementen zoals zeskampen e.d. maken eveneens deel uit van je werkzaamheden. **Alleen reageren als je in het bezit bent van een Wajong-uitkering, of indicatie Banenafspraak**.

Wat biedt de werkgever:
Contract voor bepaalde tijd, meestal 6 maanden. uiteraard wil het bedrijf graag met je door bij gebleken geschiktheid.

Wie ben jij?
Je denkt service gericht, bent uitermate flexibel, in bezit van rijbewijs B en vindt het een 'eer' om als een soort vertegenwoordiger bij onze klanten te komen. Je herkent opdrachten welke je doorspeelt aan onze verkoop afdeling. In verband met klantencontact representatief voorkomen, werken in weekend vind je geen enkel bezwaar, je bent zeer flexibel in werktijden. Het bijspringen bij drukte op andere afdeling vind je geen enkel bezwaar.

Ben jij de persoon die we zoeken? Reageer dan direct! Stuur je cv + motivatiebrief naar vacatures@wajongtalenten.nl onder vermelding van vacaturenummer 34499723

Back Terug  Stats Hits:2944  Sollicitanten:0 
 
Jobcoach
Jobcoach:
Antoine Segers
 
Vacaturenummer
Vacaturenummer:
34499723
 

Social Media en contact

Tasveld 10-6
8271 RW IJsselmuiden
038-4538600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2022 | Wajong Talenten | Alle rechten voorbehouden.