Leerling monteur (Wajong) - Vacature details
E-mail
Vacature samenvatting

logo 235x52px
Voor een van onze opdrachtgevers zijn we zoek naar een leerling monteur. Het betreft een fulltime functie.

Wat ga je doen:
Jij plaatst sandwichpanelen voor (geconditioneerde) projecten zoals koelcellen, vriescellen, U.L.O.-cellen, koelhuizen, vrieshuizen en distributiecentra en verricht daarnaast alle overige montagewerkzaamheden welke door Javeko b.v. worden aangenomen. De werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de geldende bedrijfs- en product technische normen. Je zal daarbij de geldende veiligheidseisen hanteren. Hierdoor werk je in een veilige omgeving. Onze klanten komen uit diverse sectoren, voornamelijk in de foodsector. Denk hierbij aan bekende klanten in de Zuivel, Bakkerijen, AGF, Opslag en Distributie, Vlees en Vleeswaren, Convenience Food en Snacks, Vis en Schaaldieren. Nauwkeurig, netjes en veilig bouwen en afwerken staan bij ons bovenaan op de lijst.

Werkzaamheden: Het bouwen c.q. verbouwen van koel- en vriescellen door middel van isolatiepanelen, in de voedingsmiddelensector, waarbij zijn belangrijkste werkzaamheden zijn: Maatvoering bepalen. In teamverband monteren en verwerken van de isolatiepanelen, o.a. met heftrucks, elektrische schaarhoogwerkers, en elektrisch gereedschap. Monteren van zetwerk profielen. Afkitwerkzaamheden. Monteren van geïsoleerde draaideuren. Monteren van schuifdeuren, ook met elektrische bediening. **Alleen reageren als je in het bezit bent van een Wajong-uitkering, of indicatie Banenafspraak**.

Over de werkplek:
Al bijna 40 jaar heeft ons familiebedrijf ervaring in koel- en vriescelbouw voor de gehele foodsector. Door uitsluitend te werken met betrouwbare leveranciers en vakkundig personeel is Javeko inmiddels een begrip in de foodsector. We hechten waarde aan kwaliteit, ondernemerschap en betrouwbaarheid.

Wat biedt de werkgever:
Vakkundige en prettige collega’s waar je op en mee kan bouwen. Een gezellige werksfeer. Goede arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden.

Wie ben jij?
Interesse in de techniek en koelcelbouw. Zin om aan te pakken en mee te denken in oplossingen. Je dient in bezit te zijn van een rijbewijs. Aanhanger rijbewijs eventueel te halen in dienst. Je bent in het bezit van de certificaten: VCA, schaarhoogwerker en vorkheftruck. Heb je deze nog niet. Geeft niets! Dan maken we samen afspraken om deze op kosten van Javeko te halen. Wil je daarnaast nog opleidingen volgen om je verder te ontwikkelen dan werken we hier graag aan mee.

Ben jij de topper in de techniek die we zoeken? Reageer dan direct! Stuur je cv + motivatiebrief naar vacatures@wajongtalenten.nl onder vermelding van vacaturenummer 34494878

 

 

Back Terug  Stats Hits:1867  Sollicitanten:0 
 
Jobcoach
Jobcoach:
Antoine Segers
 
Vacaturenummer
Vacaturenummer:
34494878
 

Social Media en contact

Tasveld 10-6
8271 RW IJsselmuiden
038-4538600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2022 | Wajong Talenten | Alle rechten voorbehouden.