Logistiek medewerker EPT koeltransport (Wajong) - Vacature details
E-mail
Vacature samenvatting

logo 235x52px
Voor een familiebedrijf in geconditioneerd vervoer van groente en fruit zijn we op zoek naar een logistiek medewerker EPT koeltransport. Het betreft een functie van 20-40 uur per week.

Wat ga je doen?
Wij zijn op zoek naar gemotiveerde kandidaten, die niet bang zijn om de handen uit de mouwen te steken. Je werk bestaat uit het laden en lossen van vrachtwagens in een gekoeld warehouse, het met de hand ompakken van pallets en andere voorkomende logistieke werkzaamheden. Je werkt in een team van zeer gemotiveerde medewerkers die allemaal één doel hebben: zorgen dat de producten zo snel mogelijk bij de klant aanwezig zijn. Het is belangrijk dat je goed met een EPT overweg kan. Tijdens de piekbelasting staan er continu vrachtwagens aan een van de 37 docks. Deze worden in hoog tempo zowel gelost als geladen. De EPT’s rijden dan ook kriskras door de gekoelde loods van 36000 m3. Op basis van een systeem van vrachtbrieven en stickers komen de pallets met verse producten op hun plaats van bestemming. Aangezien er gewerkt wordt op basis van groupage (het samenvoegen van kleinere ladingen pallets tot één grote lading) is het van groot belang dat je snapt wat er op deze stickers en laadlijsten staat. **Alleen reageren als je in het bezit bent van een Wajong-uitkering, of indicatie Banenafspraak**.

Arbeidsvoorwaarden:
Eventueel vooraf een proefplaatsing. Daarna een contract van minimaal 6 maanden. Je wordt begeleid door een jobcoach.

Wie ben jij?
Werken in wisselende dienst van 10.00 tot 19:00 uur of later en van 13:30 tot einde 23:00 uur geen bezwaar vindt. In het bezit is van een geldig EPT/heftruckcertificaat, of bereid deze te halen. Een goede fysieke gezondheid. De Nederlandse taal beheerst. Ondanks de drukke omgeving snel en accuraat kunnen werken. Etiketten en laadlijsten lezen en begrijpen. Verder kijken dan je neus lang is. Bereid is om in overleg regelmatig over te werken op zaterdag en zondag. Woonachtig is in de omgeving van Venlo. Er wordt gekeken naar mogelijkheden, om de functie geschikt te maken, mocht je niet helemaal aan deze eisen voldoen.

Ben jij de logistieke topper die we zoeken? Reageer dan direct! Stuur dan je cv + motivatiebrief naar vacatures@wajongtalenten.nl onder vermelding van vacaturenummer 34472505. 

Back Terug  Stats Hits:4427  Sollicitanten:0 
 
Jobcoach
Jobcoach:
Ge Wasser
 
Vacaturenummer
Vacaturenummer:
34472505
 

Social Media en contact

Tasveld 10-6
8271 RW IJsselmuiden
038-4538600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2023 | Wajong Talenten | Alle rechten voorbehouden.