Medewerker Horeca (Wajong) - Vacature details
E-mail
Vacature samenvatting

logo 235x52px
Voor een van onze opdrachtgevers zijn we op zoek naar een medewerker horeca. Het betreft een functie voor 12-16 uur per week.

Wat ga je doen?
Je bent beschikbaar voor 12 tot 16 uur per week. Je zal werkzaam zijn op meerdere locaties van Optisport, namelijk in: Bergen, Boxmeer en Venray. Jij zorgt dat de gasten bij binnenkomst direct een warm en welkom gevoel krijgen. Of het nu gaat om kinderen of ouderen, jij maakt gemakkelijk met iedereen contact. Een groep scholieren stapt binnen, de telefoon rinkelt, er stromen mailtjes binnen en opa bestelt tosti’s voor zijn kleinkinderen. Allemaal tegelijk. Druk? Nee hoor! Jij en je collega’s laten jezelf niet gek maken en zorgen dat iedereen de juiste aandacht krijgt. En als het een keer rustig is voer je activiteiten uit om te zorgen dat de locatie nog succesvoller gaat worden. Resultaat: tevreden gasten die vertrekken met een glimlach. Want daar zorg jij voor. Elke dag. **Alleen reageren als je in het bezit bent van een Wajong-uitkering, of indicatie Banenafspraak**.

Wat biedt de werkgever jou?
Een aantrekkelijk salaris. Reiskostenvergoeding en volop kansen om jezelf te ontwikkelen.

Wie ben jij?
Je hoeft niet perse ervaring te hebben in de horeca. Je praat makkelijk met kinderen en ouders. Je voelt je verantwoordelijk voor veiligheid. Je kunt zonder problemen een VOG aanvragen.

Ben jij de horecatopper die we zoeken? Reageer dan direct! Stuur je cv + motivatiebrief naar vacatures@wajongtalenten.nl onder vermelding van vacaturenummer 34436890

Back Terug  Stats Hits:4292  Sollicitanten:0 
 
Jobcoach
Jobcoach:
Wajong Talenten
 
Vacaturenummer
Vacaturenummer:
34436890
 

Social Media en contact

Tasveld 10-6
8271 RW IJsselmuiden
038-4538600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2023 | Wajong Talenten | Alle rechten voorbehouden.