Medewerker magazijn/attracties (Wajong) - Vacature details
E-mail
Vacature samenvatting

logo 235x52px
Voor een van onze opdrachtgevers in Breda zijn we op zoek naar een Medewerker magazijn/attracties. Het betreft een functie voor 12 uur per week.

Wat ga je doen:
Je bent werkzaam in ons magazijn en gaat mee als begeleider attracties, zeskampen e.d. Helpen van klanten bij laden- en lossen en deze uitleg geven. Je gaat mee als begeleider van attracties, zeskampen en evenementen. Retour gekomen attracties worden door je schoon gemaakt en weer verhuur klaar gemaakt. De werkzaamheden zijn zeer divers. **Alleen reageren als je in het bezit bent van een Wajong-uitkering, of indicatie Banenafspraak**.

Wat biedt de werkgever jou?
Contract voor bepaalde tijd, meestal 6 maanden. Uiteraard wil bedrijf graag met je door bij gebleken geschiktheid.

Wie ben jij?
Om deze taken goed te kunnen uitvoeren heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel. bent zelfstandig en hebt 2 rechter handen. Absoluut geen 9 tot 5 mentaliteit bent flexibel in werktijden en soort werk. Je hebt een groot verantwoordelijks gevoel, toont initiatief en bent zelfstandig. In verband met klantencontact dien je een representatief voorkomen hebben. Woonachtig in Breda of onmiddellijke omgeving. De voorkeur gaat uit naar iemand met een rijbewijs B.

Ben jij de kandidaat die we zoeken? Reageer dan direct! Stuur je cv naar vacatures@wajongtalenten.nl onder vermelding van vacaturenummer 34433337

 

Back Terug  Stats Hits:3136  Sollicitanten:0 
 
Jobcoach
Jobcoach:
Antoine Segers
 
Vacaturenummer
Vacaturenummer:
34433337
 

Social Media en contact

Tasveld 10-6
8271 RW IJsselmuiden
038-4538600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2022 | Wajong Talenten | Alle rechten voorbehouden.