Technisch Medewerker/onderhoudsmedewerker (Wajong) - Vacature details
E-mail
Vacature samenvatting

logo 235x52px
Voor een van onze opdrachtgevers in Breda zijn we op zoek naar een Technisch Medewerker/onderhoudsmedewerker. De functie kan zowel fulltime als parttime worden ingevuld.

Wat ga je doen:
Het plegen van onderhoud aan attracties en materialen, van zeer uiteenlopende aard . Het verwisselen van een stekker, schilderwerk, schoonmaakwerkzaamheden, etc. Ook oplossen van storingen in kantoor/magazijn behoren tot de taken. Het bezorgen van materialen en/of attracties. **Alleen reageren als je in het bezit bent van een Wajong-uitkering, of indicatie Banenafspraak**.

Wat biedt de werkgever?
Contract voor bepaalde tijd, meestal 6 maanden. uiteraard wil het bedrijf graag met je door bij gebleken geschiktheid. De vacature is zowel fulltime als parttime in te vullen.

Wie ben jij?
Wat je ogen zien kunnen je handen maken is van toepassing op jou w. Je bent in bezit van rijbewijs Je denkt service gericht, kunt zelfstandig werken en kan het werk organiseren. Bij hectiek ben je in staat prioriteiten te bepalen, je bent klantvriendelijk. Het "werk" organiseren en zaken delegeren naar stagairs en overige collega's gaat je goed af. Je bent uitermate flexibel en werken in weekenden is absoluut geen bezwaar. Het inspringen op andere afdelingen bij drukte vind je normaal. Het mede uitbouwen van onze attractieverhuur zie je als een uitdaging. Je bent representatief en hebt een technische opleiding/achtergrond. Kandidaten in het bezit van opleiding als timmerman of vaardigheden daarin en/of kandidaten in het bezit van rijbewijs BE of C moedigen wij aan om te solliciteren.

Ben jij de kandidaat die we zoeken? Reageer dan snel! Stuur je cv + motivatiebrief naar vacatures@wajongtalenten.nl onder vermelding van vacaturenummer 34432413

 

Back Terug  Stats Hits:3041  Sollicitanten:0 
 
Jobcoach
Jobcoach:
Antoine Segers
 
Vacaturenummer
Vacaturenummer:
34432413
 

Social Media en contact

Tasveld 10-6
8271 RW IJsselmuiden
038-4538600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2022 | Wajong Talenten | Alle rechten voorbehouden.