Medewerker specialistisch onderhoud (Wajong) - Vacature details
E-mail
Vacature samenvatting

logo 235x52px
Voor een van onze opdrachtgevers zijn we op zoek naar een Medewerker specialistisch onderhoud. Het betreft een functie voor 38 uur per week.

Wat ga je doen?
Is alles wat er schoon uitziet ook echt schoon? Als specialist weet jij wel beter. Iedere centimeter van de vloer, gevel of glas van jouw klant krijgt de volledige aandacht. Geen vlekje of oneffenheid zal aan jouw oog ontsnappen. En dat is maar goed ook. Want hetgeen waaraan jij werkt is altijd “spik en span” Wat ga je doen als medewerker specialistisch onderhoud? Je gaat aan de slag van maandag t/m vrijdag, 38 uur per week. Je wordt ingezet voor de specialistische schoonmaak en onderhoud van vloeren. Je gaat zelfstandig aan de slag en geen dag is hetzelfde. Zo werk je de ene dag aan een diepte reiniging van de keukens op een school en werk je een andere dag aan het reinigen van een vloer van marmer of travertin. Ook leef jij je helemaal uit op het strippen en polymeren van linovloeren en is het droog of nat reinigen van stoffen banken en tapijt gesneden koek! Daarnaast heb je geen hoogtevrees en kun je gevelreinigen en glaswassen. **Alleen reageren als je in het bezit bent een Wajong-uitkering, of indicatie Banenafspraak**.

Wat biedt de werkgever: 
Een contract van 7 maanden met uitzicht op een vast dienstverband. Een uitdagende baan van 38 uur per week. Goed primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wie ben jij?
Bij voorkeur in het bezit van een diploma Basisopleiding Vloeronderhoud of Vloerspecialist (RAS/VSR). Er zijn ook opleidingsmogelijkheden om de kneepjes van het vak te leren. Je gaat aan de slag met het reinigen en onderhouden van vloeren van o.a. linoleum, marmer, hout en PVC en hebt hier ruime ervaring in. Je hebt ervaring met gevelreinigen en glasbewassing en kunt overweg met een HD-unit. Je komt over de vloer bij grote klanten waar jij je verantwoordelijk voelt en begrijpt dat iedere centimeter schoongemaakt moet worden. Uiteraard werk je overdag, maar het is geen enkel probleem om ook eens een avond te werken of een enkele keer in het weekend. In bezit van VCA of bereid deze te halen? Helemaal top! Daarnaast ben je in bezit van rijbewijs B(E).

Ben jij de kandidaat die we zoeken? Reageer dan direct! Stuur je cv + motivatiebrief naar vacatures@wajongtalenten.nl onder vacaturenummer 34369805

Back Terug  Stats Hits:2911  Sollicitanten:0 
 
Jobcoach
Jobcoach:
Antoine Segers
 
Vacaturenummer
Vacaturenummer:
34369805
 

Social Media en contact

Tasveld 10-6
8271 RW IJsselmuiden
038-4538600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2022 | Wajong Talenten | Alle rechten voorbehouden.