Allround medewerker logistiek en productie/Zeefdrukramen spanner (Wajong) - Vacature details
E-mail
Vacature samenvatting

logo 235x52px
Voor een van onze opdrachtgevers zijn we op zoek naar een Allround medewerker logistiek en productie/Zeefdrukramen spanner. Het betreft een fulltime functie.

Functieomschrijving:
Het betreft een baan met uitzicht op een vast contract van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 in ons magazijn en zeefdrukramen spannerij aan De Posthoornstraat 8 te Tilburg.
Samen met een divers team werk je binnen een gezellige en informele organisatie. De sfeer is gemoedelijk; naast hard werken is er ook ruimte voor een praatje. Jij zorgt ervoor dat de goederen van de leveranciers ontvangen en gecontroleerd worden, een etiket krijgen en op locatie het magazijn in gaan. Verder ga je het vak leren van spanner in onze zeefdrukramen spanafdeling. Jouw werkzaamheden bestaan o.a. uit:
Het lossen van vrachtwagens.
Het ompakken van producten, zodat ze op de juiste manier in het magazijn terecht komen.
Het nakijken en controleren van de binnen gekomen producten. Denk hierbij aan het controleren aan de hand van de pakbon, maar ook aan kwaliteitscontrole.
Het verwerken van orders in het systeem SAP.
Ondersteuning overige magazijnwerkzaamheden.
De zeefdrukramen spannen en aflakken in onze afdeling spannerij.
**Alleen reageren als je in het bezit bent van een Wajong-uitkering, of indicatie Banenafspraak**.

Functie-eisen:
Ervaring in de logistiek is mooi meegenomen, maar niet noodzakelijk. Het is wél belangrijk dat je leergierig bent en snel nieuwe dingen oppikt. Je bent fysiek in orde en bent in staat zware producten en dozen (max. 25 kg) te tillen. Je bent secuur, meedenkend en je kunt goed luisteren. Je bent een team player, maar je kunt ook goed zelfstandig werken. Niet bang van de computer. Je bent leergierig om een vak te leren als zeefdrukramen spanner.

Ben jij de logistieke topper die we zoeken? Reageer dan direct! Stuur je cv + motivatiebrief naar vacatures@wajongtalenten.nl onder vermelding van vacaturenummer 34369426. 

Back Terug  Stats Hits:1631  Sollicitanten:1 
 
Jobcoach
Jobcoach:
Antoine Segers
 
Vacaturenummer
Vacaturenummer:
34369426
 

Social Media en contact

Tasveld 10-6
8271 RW IJsselmuiden
038-4538600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2022 | Wajong Talenten | Alle rechten voorbehouden.