Keukenmedewerker (Wajong) - Vacature details
E-mail
Vacature samenvatting

logo 235x52px
Voor een van onze opdrachtgevers zijn we op zoek naar een keukenmedewerker. Het betreft een functie voor minimaal 12 uur per week.

Wat ga je doen?
Je help bijvoorbeeld bij het bereiden van gerechten, je vult de voorraad aan, zodat je collega's niet misgrijpen en zorgt voor een opgeruimde werkomgeving. Wil je liever aan de slag als kok, of heeft de functie van afwasser je voorkeur? Deze werkgever is op zoek naar keukentoppers, dus schroom niet om te solliciteren! **Alleen reageren als je in het bezit bent van een Wajong-uitkering, of indicatie Banenafspraak**.

Wat biedt de werkgever jou?
Het hotel/restaurant is 7 dagen per week open. Je werkt in het begin van 12.00 tot 18.00 uur. Werkdagen in overleg vast te stellen. Je werkt minimaal 12 uur per week. Je wordt begeleid door een jobcoach.

Wie ben jij?
Je bent gemotiveerd om te werken in de horeca. Je werkt secuur en netjes Je bent je er van bewust dat het werk op sommige dagen druk kan zijn. Je bent fysiek in goede conditie. Je kunt in teamverband werken. Je bent woonachtig in de regio. 

Ben jij de keukentopper die we zoeken? Reageer dan snel! Stuur je cv + motivatiebrief naar vacatures@wajongtalenten.nl onder vermelding van vacaturenummer 34303806

 

Back Terug  Stats Hits:3004  Sollicitanten:0 
 
Jobcoach
Jobcoach:
Leanne Peijnenburg
 
Vacaturenummer
Vacaturenummer:
34303806
 

Social Media en contact

Tasveld 10-6
8271 RW IJsselmuiden
038-4538600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2022 | Wajong Talenten | Alle rechten voorbehouden.