Logistiek Medewerker (Wajong) - Vacature details
E-mail
Vacature samenvatting

logo 235x52px
Voor een internationaal opererend groente - en fruitbedrijf zijn we op zoek naar een logistiek medewerker. Het betreft een fulltime functie.

Wat ga je doen?
Orderpikken, vrachtwagen lossen, distributie van goederen. Het bevoorraden van de plaatselijke winkel op het industrieterrein. **Alleen reageren als je in het bezit bent van een Wajong-uitkering, of indicatie Banenafspraak**. Over de werkplek: Internationaal opererend bedrijf in groente en fruit, een echt familiebedrijf. Voor beide vestigingen in Venlo en Breda zijn wij op zoek naar meerdere talenten die intern worden opgeleid.

Wat biedt de werkgever jou?
Werktijden vangen aan om 6.00 uur 's morgens van ma t/m vrijdag. Je weet niet precies wanneer je klaar bent, omdat je te maken hebt met versproducten. Start salaris is 120% van het wettelijk minimumloon. Overuren worden direct uitbetaald. Uren opbouwen is in overleg mogelijk. 

Wie ben jij?
Je houdt van aanpakken. Je kunt tegen wisselende temperaturen en kan vroeg opstaan. Je spreekt de Nederlandse taal. Je hebt eigen vervoer om op de werkplek te komen.

Ben jij de logistiek medewerker die we zoeken? Reageer dan direct! Stuur je cv naar vacatures@wajongtalenten.nl onder vermelding van vacaturenummer 34176158. 

Back Terug  Stats Hits:5055  Sollicitanten:2 
 
Jobcoach
Jobcoach:
Barbara Pitt
 
Vacaturenummer
Vacaturenummer:
34176158
 

Social Media en contact

Tasveld 10-6
8271 RW IJsselmuiden
038-4538600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2023 | Wajong Talenten | Alle rechten voorbehouden.