Medewerker Klantenservice Zorg (Wajong) - Vacature details
E-mail
Vacature samenvatting

logo 235x52px
Voor Medipoint zoeken wij een enthousiaste Medewerker Klantenservice. Het betreft een functie voor 24 uur per week. Werktijden zijn in overleg.

Wat ga je doen?

Wil je betrokkenheid en klantcontact combineren? Wij zijn op zoek naar een Medewerker Klantenservice voor de afdeling Klantcontact bij Medipoint. Dit betreft een functie van minimaal 24 uur per week. De nadruk ligt op kwalitatief hoogstaande gesprekken waarbij je echt en oprecht in contact bent met de klant. Het hoofddoel van de afdeling is de klant in 1x goed te woord staan zodat hij of zij direct naar tevredenheid geholpen is.

Als Medewerker Klantenservice ben je verantwoordelijk voor het effectief en efficiënt behandelen van alle binnenkomende telefonische en schriftelijke vragen en aanvragen van klanten. Door jouw optimale service zorg jij ervoor dat de klant snel over de juiste hulpmiddelen beschikt, denk hierbij aan rollators, douchestoelen, bedden en trapliften, het aanbod is zeer divers. Je Informeert en adviseert de klant, hierbij heb je ook oog voor commerciële kansen. Als Medewerker Klantenservice houd jij je ook bezig met eenvoudige (her) indicaties, meer complexe casussen verbind je door met jouw collega in de tweede lijn. **Alleen reageren als je in het bezit bent van een Wajong-uitkering, of indicatie Banenafspraak**. 

Over de werkplek:

Medipoint is de grootste aanbieder van zorg- en welzijnsproducten in Nederland. Aan klanten biedt zij ultieme service en ontzorging. Met deskundig en persoonlijk advies, en door het bieden van zorg- en welzijnshulpmiddelen draagt Medipoint bij aan het verbeteren van de kwaliteit van mensenlevens in elke levensfase. Klanten kunnen bij Medipoint terecht om hulpmiddelen te lenen, huren of kopen en om allerlei zorgvragen te stellen. Medipoint werkt samen met o.a. gemeenten en zorgverzekeraars. De klantgroepen zijn de eindgebruikers zoals de ouderen, mantelzorgers, gehandicapten en hulpbehoevenden, de zorgprofessionals en zorgverzekeraars. Door vergrijzing van de Nederlandse bevolking is er meer vraag naar de dienstverlening van Medipoint waardoor groei ervoor gezorgd heeft dat er elk jaar 10% meer werk is.

Wat biedt de werkgever jou?

 • Een passend salaris conform schaal 5 van de Medipoint cao;
 • Een detacheringsovereenkomst bij EnergieQ Sterk Sociaal van 7 maanden en kans op een vast dienstverband;
 • Een werkplek bij een toonaangevende werkgever met een informele, bevlogen & betrokken werkcultuur;
 • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen.

Goed om te weten!

 • De werkplek is rolstoelproof;
 • De openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 7.30 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur;
 • Aanpassing in uren/ werktijden is bespreekbaar, uitgaande van minimaal 1 dagdeel inzet per dag en 24 uur per week inzet voor kennisbehoud.

Wie ben jij?

Als Medewerker Klantenservice is het belangrijk dat jij het volgende meeneemt:

 • Minimaal MBO 3 werk- en denkniveau;
 • Je hebt een sterk empathisch vermogen en bent in staat om klantgericht, commercieel en oplossingsgericht te werken;
 • Je kunt meerdere handelingen tegelijk uitvoeren, te weten: goed luisteren, communiceren en administratief verwerken;
 •  Je bent in staat om systemen snel eigen te maken;

Maar bovenal zorg jij ervoor dat de klanten van Medipoint een optimale service ervaren door vooral jezelf te zijn!

Ben jij de kandidaat die we zoeken? Reageer dan direct! Stuur dan je cv + motivatiebrief naar vacatures@wajongtalenten.nl onder vermelding van ''Medewerker Klantenservice Zorg''.

Back Terug  Stats Hits:2577  Sollicitanten:0 
 
Jobcoach
Jobcoach:
Maxim Geerlings
 
Vacaturenummer
Vacaturenummer:
Medewerker Klantenservice Zorg
 

Social Media en contact

Tasveld 10-6
8271 RW IJsselmuiden
038-4538600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2022 | Wajong Talenten | Alle rechten voorbehouden.