Administratief medewerker bedrijfsvoering (Wajong) - Vacature details
E-mail
Vacature samenvatting

logo 235x52px
Voor een overheidsinstantie zijn we op zoek naar een administratief medewerker bedrijfsvoering. Het betreft een functie voor 24 uur per week.

Functieomschrijving: Je hebt een afwisselende functie in een dynamische omgeving waar veel werk verzet wordt. Het accent ligt bij jouw functie sterk op de financiële kant. Je bent onderdeel van een breed team bedrijfsvoering waarmee we de hele interne bedrijfsvoering vormgeven en de organisatie faciliteren op diverse vlakken. Je hebt een divers pakket met operationele werkzaamheden waarbij je met verschillende digitale (online)systemen werkt zoals Excel, Domus, P-direkt, het inkoopportaal en Oracle EBS. Je verwerkt maandelijks diverse mutaties in het standenregister salarissen en verzorgt een analyse op de mutaties en rapporteert hierover. Team Diversiteit & Inclusie – voor instroom en behoud van medewerkers met een arbeidsbeperking. Je verwerkt de maandelijkse mutaties in de verplichtingenadministratie en bewaakt de afloop van deze verplichtingen actief. Je communiceert met de administratie binnen het kerndepartement om de verplichtingenadministratie op orde te brengen en te houden. Je ondersteunt de interne organisatie bij heel veel zaken zoals: het proces van aanvragen van diensten en/of goederen tot en met de factuurbetaling en het in behandeling nemen van vragen van de centrale crediteurenadministratie. Je begeleidt het proces voor facturering van retributies en het bewaken van de afloop. Je verzorgt en analyseert de maandelijkse financiële rapportage voor de lopende verplichtingen en de realisatie op de kosten ten behoeve van de monitoringsrapportages. Je ondersteunt de Business controller bij het opstellen van de prognose voor het resterende jaar en bij het samenstellen en analyseren van managementinformatie en monitoringsrapportages. En je ondersteunt bij het opstellen van financiële rapportages. Je onderhoudt contacten intern met medewerkers en managers maar ook met externe instanties en je beantwoordt vragen van medewerkers en managers over financiële en inkoopprocessen ** Alleen reageren als je in het bezit bent van een Wajong-uitkering, of indicatie banenafspraak**.

Over de werkplek:
Met tien andere collega’s vorm je het hechte informele team van bedrijfsvoering. Het team is de interne motor van een toezichthouder die in een groeiende maatschappelijke belangstelling staat en volop in ontwikkeling is. Het team geeft vorm aan de hele interne bedrijfsvoering en faciliteert de organisatie op diverse vlakken. Onder de afdeling bedrijfsvoering vallen de collega’s van HR, Financiën, Facilitaire zaken & Huisvesting, Interne communicatie, Directiesecretaris en Managementondersteuning.

Arbeidsvoorwaarden:
Je komt te werken op een dynamische werk en wordt begeleid door een jobcoach.

Wie ben jij?
Je bent een energieke en enthousiaste persoonlijkheid die graag verder wil groeien en ontwikkelen in het werk. Je bent een kei met cijfers, plannen en organiseren, prioriteiten stellen en voortgangscontrole. Ook in hectische tijden en onder tijdsdruk weet jij het hoofd koel te houden en behoud je het overzicht. Je bent daarbij klantgericht en flexibel in jouw aanpak en communicatiestijl. Je gaat integer om met vertrouwelijke gegevens en bent heel accuraat in het werk dat je levert. Je bent van nature goed in samenwerken maar je kunt ook zelfstandig tot resultaten van hoge kwaliteit komen.

Daarnaast heb je:
Een relevante mbo+ of hbo-opleiding, bijvoorbeeld, MBA, SPD en/of PDL.
Minimaal 2 jaar relevante werkervaring opgedaan als administratief medewerker, bijvoorbeeld in een uitvoeringsorganisatie van de overheid.
Een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal.
Een grote digitale vaardigheid met name met Excel.

Herken je jezelf in het bovenstaande profiel? Stuur dan je cv + motivatiebrief naar vacatures@wajongtalenten.nl onder vermelding van vacaturenummer 32161918. 

Back Terug  Stats Hits:736  Sollicitanten:1 
 
Jobcoach
Jobcoach:
Maurice Glastra
 
Vacaturenummer
Vacaturenummer:
32161918
 

Social Media en contact

Tasveld 10-6
8271 RW IJsselmuiden
038-4538600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2021 | Wajong Talenten | Alle rechten voorbehouden.