Algemeen medewerker magazijn autobedrijf (Wajong) - Vacature details
E-mail
Vacature samenvatting

logo 235x52px
Voor een autobedrijf in Gouda, zijn wij per direct op zoek naar een Algemeen Medewerker Magazijn. Het betreft een fulltime functie.

Functieomschrijving:
Als Algemeen Medewerker ga je de volgende werkzaamheden uitoefenen: Het bijhouden van voorraadbeheer. Vriendelijk ontvangen van de klanten; Poetsen van de auto’s, zodat deze spik en span is bij de aflevering. Een instelling van een echte teamplayer. Ondersteuning bij baliewerkzaamheden. Flexibel inzetbaar. Diverse hand- en spandiensten verrichten, kleine technische klussen. Onderhoud in en om het pand. Het weg brengen van onderdelen. **Alleen reageren als je in het bezit bent van een Wajong-uitkering, of indicatie banenafspraak**. 

Werkgever:
Betrokken, Onderscheidend, Deskundig, Ambitieus en Geïnteresseerd. Dat maakt onze opdrachtgever een inspirerende dealergroep die meerdere merken vertegenwoordigt. Met 500 enthousiaste medewerkers binnen de 32 vestigingen behoren ze tot de top 10 Automotive dealerbedrijven van Nederland. Ze bieden een compleet aanbod aan mobiliteitsdiensten zoals onderhoud en garantie, autoverhuur en verzekeringen, een eigen leasetak, en een schadeherstelbedrijf. Tevens onderscheiden zij zich met een hoog klanttevredenheidspercentage. 

Wat bieden we?
Een leuke baan in een nieuw sfeervol pand.
Een marktconform salaris.
Werken met fijne collega’s in een leuk bedrijf.
Volop uitdaging.
Werken bij een TOP 10 dealerbedrijf.

Arbeidsvoorwaarden:
Werkgever wil graag een duurzame arbeidsrelatie aan gaan met haar personeel. We starten met een proefplaatsing van twee maanden, daarna volgt een arbeidscontract. Je wordt begeleid door een jobcoach.

Functie-eisen:
Lichamelijk fit bent.
Goed met klanten om kunnen gaan.
Nederlands spreken, verstaan en begrijpen.
Woonachtig in Gouda e.o.
Toestemming hebben van je coach bij UWV of gemeente.
Inzet en de motivatie er iets van te willen maken!

Herken je jezelf in het bovenstaande profiel? Stuur dan je cv + motivatiebrief naar vacatures@wajongtalenten.nl onder vermelding van vacaturenummer 32032325

Back Terug  Stats Hits:266  Sollicitanten:0 
 
Jobcoach
Jobcoach:
Ruud Jonkers
 
Vacaturenummer
Vacaturenummer:
32032325
 

Social Media en contact

Tasveld 10-6
8271 RW IJsselmuiden
038-4538600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2021 | Wajong Talenten | Alle rechten voorbehouden.