Medewerker ondersteuning bij defensie (doelgroepregister) - Vacature details
E-mail
Vacature samenvatting

logo 235x52px
Voor Defensie zijn we op zoek naar een medewerker ondersteuning in het Militair Revalidatiecentrum in Doorn. Het betreft een functie voor 20 uur per week.

Ben jij sociaal vaardig, heb je ervaring met brede ondersteunende werkzaamheden en lijkt het jou interessant om te werken bij Defensie? Dan is dit je kans!

Wat ga je doen?
De Medewerker Ondersteuning vakgroepen verricht taken die de revalidatieprofessionals ondersteunen in werkzaamheden. Het betreft taken zoals: Bestellen van verbruiksmateriaal; Halen van boodschappen t.b.v. therapie. Halen en brengen van revalidanten. Lichte schoonmaakwerkzaamheden. Lichte facilitaire taken (zoals metingen afnemen hydrobad water). Aannemen van telefoon. **Alleen reageren als je in het bezit bent van een Wajong-uitkering, of indicatie banenafspraak**. 

Over de werkplek:
Het Militair Revalidatiecentrum Aardenburg (MRC) is het behandel- en expertisecentrum van Defensie op het gebied van revalidatiezorg en orthopedische hulpmiddelen. Het MRC garandeert excellente revalidatiezorg voor militairen én burgers: snel beschikbaar en uitstekend van kwaliteit. De meeste patiënten hebben bewegingsproblemen als gevolg van een ongeval, een beroerte, een ziekte of een aangeboren afwijking. De zorg voor militairen is gericht op terugkeer naar hun operationele taakstelling.

Arbeidsvoorwaarden:
Je wordt begeleid door een jobcoach. Reiskosten met het OV worden volledig vergoed.

Functie-eisen:
Jij bent 20 uur per week beschikbaar.
Jij hebt MBO werk- en denkniveau.
Jij hebt basisvaardigheden in het werken met computers (denk aan MS Office programma's).
Jij bent sociaal vaardig met cliënten en collega's.
Een flexibele werkplek met veel prikkels, is voor jou geen probleem!

Herken je jezelf in het bovenstaande profiel? Stuur dan je cv + motivatiebrief naar vacatures@wajongtalenten.nl onder vermelding van vacaturenummer 31995860. 

Back Terug  Stats Hits:594  Sollicitanten:0 
 
Jobcoach
Jobcoach:
Vincent Daamen
 
Vacaturenummer
Vacaturenummer:
31995860
 

Social Media en contact

Tasveld 10-6
8271 RW IJsselmuiden
038-4538600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2021 | Wajong Talenten | Alle rechten voorbehouden.