Horeca-assistent (Wajong) - Vacature details
E-mail
Vacature samenvatting

logo 235x52px
Voor een van onze opdrachtgevers zijn we op zoek naar een horeca-assistent. Het betreft een functie voor 20 uur per week.

Functieomschrijving:
In deze kleinschalig Italiaanse pizzeria hebben ze 2 afdelingen. Het voorbereiden van de pizza’s en een afdeling waar ze typische Italiaanse streek producten verkopen. In eerste instantie word jij ingezet worden als medewerker pizzeria waarbij je het team helpt met het voorbereiden van de pizza’s en de gasten op een vrolijke manier verwelkomt. Wanneer je ingewerkt bent, ga je ook gaan helpen bij de verkoop van de Italiaanse producten. **Alleen reageren als je in het bezit bent van een Wajong-uitkering, of indicatie banenafspraak**.

Arbeidsvoorwaarden:
We starten met een proefplaatsing van 2 maanden. Daarna volgt een contract van minimaal een half jaar. Je wordt begeleid door een jobcoach. Opbouw uren mogelijk, werkplek is bereikbaar met het OV.

Functie-eisen:
Je bent gemotiveerd.
Je bent in staat om staand te werken.
Je bent representatief.
Je bent klantvriendelijk.
Je bent collegiaal.

Herken je jezelf in het bovenstaande profiel? Stuur dan je cv + motivatiebrief naar vacatures@wajongtalenten.nl onder vermelding van vacaturenummer 31995365

Back Terug  Stats Hits:293  Sollicitanten:0 
 
Jobcoach
Jobcoach:
Maurice Glastra
 
Vacaturenummer
Vacaturenummer:
31995365
 

Social Media en contact

Tasveld 10-6
8271 RW IJsselmuiden
038-4538600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2021 | Wajong Talenten | Alle rechten voorbehouden.