Planner (Wajong) - Vacature details
E-mail
Vacature samenvatting

logo 235x52px
Voor een van onze opdrachtgevers zijn we op zoek naar een planner. Het betreft een fulltime functie.

Wat ga je doen?
Je werkt zorgvuldig aan de meest efficiënte planning voor een 2-tal vestigingen. Je neemt de verantwoordelijkheid om voor beide locaties te plannen. De éne vestiging in IJsselstein levert en monteert vaste bewegwijzering en de vestiging Utrecht plaatst en verwijdert tijdelijke verkeersmaatregelen. Je zet een stap extra door je goed in te leven in de werkzaamheden van onze vakmannen zodat zij positief verrast worden door de operationele planning van materiaal en (groot) materieel. Jij bent de belangrijke spilfiguur tussen voorbereiding en uitvoering en zorgt er voor dat jouw planning elke dag klopt. Je werkt nauw samen met onze andere planners om onze mensen en ons materieel zo efficiënt mogelijk in te plannen. Hierdoor leren we ook weer van elkaar want uiteindelijk doen we het samen. **Alleen reageren als je in het bezit bent van een Wajong-uitkering, of indicatie banenafspraak**. 

Hoe ziet je team eruit?
Je maakt onderdeel uit van onze planningsafdeling. In IJsselstein en Utrecht heb je te maken met onze projectcoördinatoren die onze projecten voorbereiden en uitvoeren. Deze locaties hebben beide een eigen vestigingsmanager waar je ook veel contact mee hebt. Ook heb je dagelijks contact met onze vakmannen en merk je op wat hier speelt, kortom je bent de smeerolie in de vestigingen.

Arbeidsvoorwaarden: 
Er zijn binnen het bedrijf uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je hebt bijvoorbeeld 30 vrije dagen, je krijgt reiskostenvergoeding, een laptop en telefoon en er zijn verschillende opleidingsmogelijkheden binnen het bedrijf.

Wat vragen we van jou?
MBO niveau. Rijbewijs en eigen vervoer.
Flexibiliteit omdat je op beide locaties dagelijks aanwezig moet zijn.
Daadkracht en accuratesse, vooral in die situaties wanneer het druk en hectisch is.
Zelfstandigheid en een drive om het elke dag nóg beter te willen doen.

Herken je jezelf in het bovenstaande profiel? Stuur dan je cv + motivatiebrief naar vacatures@wajongtalenten.nl onder vermelding van vacaturenummer 31776108. 

 

Back Terug  Stats Hits:317  Sollicitanten:0 
 
Jobcoach
Jobcoach:
Vincent Daamen
 
Vacaturenummer
Vacaturenummer:
31776108
 

Social Media en contact

Tasveld 10-6
8271 RW IJsselmuiden
038-4538600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2021 | Wajong Talenten | Alle rechten voorbehouden.