Productiemedewerker (Wajong) - Vacature details
E-mail
Vacature samenvatting

logo 235x52px
Voor een van onze opdrachtgevers zijn we op zoek naar een productiemedewerker. Het betreft een functie voor 38 uur per week.

Functieomschrijving:
Als productiemedewerker sta je aan het eind van de lijn waar je de pakketjes gaat uitsorteren. Je zet de pakketten in de desbetreffende postkarren. Dat kan zijn GLS- DPD- Post NL en/of XXL pakket. Daarna breng je de pakketten op de plek van bestemming. Het is routinematig werk in een prettige omgeving met leuke collega’s. Wij zoeken het liefst iemand uit de omgeving van Lekkerkerk. De pakketjes variëren van 500 gram t/m 25 kilo. **Alleen reageren als je in het bezit bent van een Wajong-uitkering, of indicatie banenafspraak**.

Arbeidsvoorwaarden:
We starten met een proefplaatsing van 2 maanden, daarna volgt een contract voor minimaal 6 maanden. Je wordt begeleid door een jobcoach. De werktijden zijn van maandag tot vrijdag tussen 8.00 en 17.00 uur.

Functie-eisen:
Je bent gemotiveerd.
Je kunt nauwkeurig werken.
Je bent fysiek in goede conditie.
Je bent woonachtig in, of in de directe omgeving van Lekkerkerk.

Herken je jezelf in het bovenstaande profiel? Stuur dan je cv + motivatiebrief naar vacatures@wajongtalenten.nl onder vermelding van vacaturenummer 31770097

Back Terug  Stats Hits:384  Sollicitanten:0 
 
Jobcoach
Jobcoach:
Ilse van Wijngaarden
 
Vacaturenummer
Vacaturenummer:
31770097
 

Social Media en contact

Tasveld 10-6
8271 RW IJsselmuiden
038-4538600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2021 | Wajong Talenten | Alle rechten voorbehouden.