Medewerker slagerij (Wajong) - Vacature details
E-mail
Vacature samenvatting

logo 235x52px
Voor een ambachtelijke slagerij zijn wij op zoek naar een hulp in Echt. Het betreft een functie voor 20 uur per week.

Functieomschrijving:
De ambachtelijke slager biedt een zeer breed assortiment aan van kwalitatief hoogwaardig kwaliteitsvlees en aanverwante producten. Een persoonlijke en vakkundige service , maakt dat je als klant je heel welkom voelt in de winkel. Het welkome gevoel wordt met heel veel plezier uitgedragen door een zeer collegiaal en gezellig team. Dit team is op zoek naar een extra paar handen hulp achter in de slagerij. De nieuwe medewerker slagerij zal mee de collega's gaan helpen. Het takenpakket, bestaat grotendeels uit het bereiden van vleesproducten. Denk daarbij aan het marineren van vlees, slavinken/hamburgers maken, klaarleggen op de schalen bestemd voor in de winkel, etc... Het is een zelfstandige functie, waar je altijd kan terugvallen op een van je collega's. Het bijdragen aan een fijne en gezellige werksfeer is heel belangrijk in dit bedrijf. Men is op zoek naar een aanpakker, waarbij kwaliteit van werken veel belangrijker is dan kwantiteit. Het is belangrijk dat je kan werken volgens de HACCP-regels en de recepturen goed kan volgen. Het is vanzelfsprekend dat men de Nederlandse taal ruim voldoende machtig is om de recepten te kunnen lezen en te kunnen communiceren met je collega's. Bij het takenpakket horen ook schoonmaakwerkzaamheden. Deze worden met het hele team gedaan, zodat er einde dienst gezamenlijk het pand kan verlaten. Het is een gezellige werkplek, waar ruim voldoende begeleiding en begrip is om iemand goed in te werken. Er is sprake van een fysieke belasting in het lopen, staan, bukken, tillen en reiken.

** Alleen reageren als je in het bezit bent van een Wajong-uitkering en/of indicatie banenafspraak **

Arbeidsvoorwaarden:
We starten met een proefplaatsing van 2 maanden. Daarna volgt een contract van minimaal een half jaar. Je wordt begeleid door een jobcoach. De functie is voor 20 uur per week, dit is 2 middagen van 6 uur en 2 ochtenden van 4 uur.

Functie-eisen:
- Diploma niet vereist.
- Je bezit over sociale vaardigheden en heb een gemotiveerde werkhouding.
- Je beheerst de Nederlandse taal voldoende in woord en schrift.
- Je hebt een verzorgd uiterlijk en een goede hygiëne.

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar vacatures@wajongtalenten.nl onder vermelding van het vacaturenummer: 31666566.

Back Terug  Stats Hits:160  Sollicitanten:0 
 
Jobcoach
Jobcoach:
Karin Simenon
 
Vacaturenummer
Vacaturenummer:
31666566
 

Social Media en contact

Tasveld 10-6
8271 RW IJsselmuiden
038-4538600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2021 | Wajong Talenten | Alle rechten voorbehouden.