Medewerker beheer producten op de Website van Brinklicht (doelgroepregister) - Vacature details
E-mail
Vacature samenvatting

logo 235x52px
Voor Brinklicht zijn we op zoek naar een Medewerker beheer producten op de website. Het betreft een functie voor 24-40 uur per week.

Lijkt het jou leuk om met jouw oog voor vormgeving de producten op de webshop van Brinklicht te beheren? Ben je daarnaast ook bedreven in het werken met computersoftware en sta je in het doelgroepregister? Dan is deze vacature iets voor jou! 

Wat ga je doen?
Je gaat ervoor zorgen dat alle informatie en documentatie op de website staat. De collectie moet namelijk up to date gehouden worden zodat de bezoekers van de website een duidelijk en compleet beeld hebben van de aangeboden producten. Je werkzaamheden bestaan uit. Beheer van de collectie op de website. Data verrijken, verwerken en wijzigen. Informatie opvragen bij leveranciers. Zorgen voor een goede presentatie in beeld van de producten. Vragen over de producten beantwoorden per mail. **Alleen reageren als je in het bezit bent van een Wajong-uitkering, of indicatie banenafspraak**. 

Over de werkplek:
Jij gaat werken op de vestiging in de Meern . Je gaat hier zelfstandig werken in een klein team. Je wordt goed begeleid en zal taak voor taak worden ingewerkt. Je zit in een rustige/prikkelarme werkruimte waar je je goed kan concentreren op je werkzaamheden.

Arbeidsvoorwaarden:
Je krijgt een contract voor een vast aantal uren van 24 tot 40 uur per week (opbouwen van uren is mogelijk). Het salaris betreft €2000,- bruto bij een fulltime functie. Je wordt begeleid door een jobcoach.

Wie ben jij?
Jij hebt een MBO 3 werk- en denkniveau.
Jij hebt ervaring met vormgeving en bent bedreven met het werken met computersoftware. Brinklicht heeft een eigen ontwikkelde applicatie om mee te werken.
Jij kan standaardteksten in het Engels op de website schrijven (basis niveau Engels vereist).
Jij bent nieuwsgierig en vindt het leuk om zelf vragen uit te zoeken en op te lossen.
Je werkt nauwkeurig.

Herken je jezelf in het bovenstaande profiel? Stuur dan je cv + motivatiebrief naar vacatures@wajongtalenten.nl onder vermelding van vacaturenummer 31658719. 

Back Terug  Stats Hits:91  Sollicitanten:0 
 
Jobcoach
Jobcoach:
Vincent Daamen
 
Vacaturenummer
Vacaturenummer:
31658719
 

Social Media en contact

Tasveld 10-6
8271 RW IJsselmuiden
038-4538600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2021 | Wajong Talenten | Alle rechten voorbehouden.