Functioneel beheerder Excel specialist bij de Politie (doelgroepregister) - Vacature details
E-mail
Vacature samenvatting

logo 235x52px
Voor de Politie zijn we op zoek naar een Functioneel beheerder. Het betreft een functie voor 18-24 uur per week.

Heb jij ervaring als functioneel beheerder, ben je goed met Excel en sta je in het doelgroepregister? Ga dan aan de slag in deze uitdagende functie bij de Politie! 

Wat ga je doen?
De functioneel beheerder is verantwoordelijk voor het beheer -en de ontwikkeling van een Plantool van politie eenheid Limburg. Je ondersteunt de werkprocessen TB, IBT en R&R met planning, werkvoorbereiding, registraties en rapportages. Op de afdeling OBT gebruikt men Excel documenten waar de planning voor personeel in verwerkt wordt. Voor de afdeling is de behoefte groot om de huidige planning te vernieuwen dan wel aanpassen naar een gebruiksvriendelijke planning en/of systeem. Werkzaamheden: Je start met de optimalisatie van de BVCM planning. De jaarplanning; vernieuwing van het voorportaal. Optimalisatie studenten totaal planning; Bieden van ondersteuning aan gebruikers van de tool; Onderhouden van contacten met leveranciers, specialisten en gebruikers. Verwerken en prioriteren van (ad hoc) informatieverzoeken. Opstellen van gebruikershandleidingen. Identificeren en rapporteren van (toekomstige) problemen en bedreigingen. Vertalen van informatiebehoeften naar passende functionaliteiten. Registreren van incidenten en oorzaken hiervan om herhaling te voorkomen. Beheren, prioriteren en verwerken van wijzigingsverzoeken. Bepalen van de impact van wijzigingen voor de bedrijfsprocessen. Rapporteren over de lopende en doorgevoerde wijzigingsverzoeken. Veel voorkomende administratieve/planners werkzaamheden. Let op: In de toekomst wordt de huidige Plantool vervangen door een nieuw systeem. Van de functioneel beheerder wordt verwacht dat hij of zij zich hier in mee ontwikkeld. **Alleen reageren als je in het bezit bent van een Wajong-uitkering, of indicatie banenafspraak**.

Over de werkplek: 
De Politie houdt zich bezig met het zorgen voor veiligheid voor iedereen in Nederland. Voor het bureau in Sevenum is de Politie op zoek naar een functioneel beheerder die verantwoordelijk is voor het beheer en de doorontwikkeling van een Plantool van politie eenheid Limburg. Je ondersteunt de werkprocessen TB, IBT en R&R met planning, werkvoorbereiding, registraties en rapportages.

Het team Operationele Begeleiding en Training (OBT) traint en begeleidt politiemensen. Dat doen ze met teams die gekoppeld zijn aan de 11 eenheden van politie en in samenwerking met rijvaardigheidsdocenten, trajectbegeleiders, praktijkbegeleiders en ondersteuners. In bestaat dit team uit ongeveer 800 medewerkers. Het team Operationele Begeleiding en Training bestaat, naast het sectorhoofd en een aantal medewerkers, dat centraal werkt, uit 11 OBT-teams die gekoppeld worden aan de 11 operationele eenheden. Ieder OBT-team bestaat uit de domeinen: Integrale Beroepsvaardigheid Training (IBT), Trajectbegeleiding (TB), Rijvaardigheid & Rijveiligheid (R&R) & Planning en Administratie (PL&A). 

Arbeidsvoorwaarden:
Je wordt begeleid door een jobcoach. Reiskosten met het OV worden volledig vergoed.

Wie ben jij?
Jij bent 18 tot 24 uur per week beschikbaar (opbouwen en uitbreiden is in overleg mogelijk).
Jij beschikt over minimaal MBO4 werk- en denkniveau (bij voorkeur een diploma in een ICT richting).
Jij hebt uitstekende computervaardigheden en bent erg bedreven met Excel (jij weet bijvoorbeeld hoe je Excel gebruikt in de vorm van een planning).
Jij hebt goede beheersing in de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
Jij bent zelfstandig, kunt samenwerken, behulpzaam en bent bekend met planning.

Herken je jezelf in het bovenstaande profiel? Stuur dan je cv + motivatiebrief naar vacatures@wajongtalenten.nl onder vermelding van vacaturenummer 31658676. 

Back Terug  Stats Hits:102  Sollicitanten:0 
 
Jobcoach
Jobcoach:
Ge Wasser
 
Vacaturenummer
Vacaturenummer:
31658676
 

Social Media en contact

Tasveld 10-6
8271 RW IJsselmuiden
038-4538600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2021 | Wajong Talenten | Alle rechten voorbehouden.