Facilitair medewerker bij de Dienst Justitiële Inrichtingen - Vacature details
E-mail
Vacature samenvatting

logo 235x52px
Voor een Penitentiaire Inrichting in Veenhuizen zijn wij op zoek naar een Facilitair medewerker. Het betreft een functie voor 32 uur per week.

Functieomschrijving:
Heb jij ervaring met facilitaire werkzaamheden, ben je representatief & communicatief vaardig en lijkt het jou interessant om te werken bij Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI). 
Dan bieden wij jou nu de mooie kans om als Facilitair Medewerker bij DJI in Veenhuizen aan de slag te gaan!

De Penitentiaire Inrichting (PI) Veenhuizen bestaat uit de locaties Esserheem en Norgerhaven. Esserheem is een gevangenis en Huis van Bewaring (HvB). Er blijven reguliere gedetineerden, maar er zijn ook drie afdelingen voor bijzondere doelgroepen. Zo zijn er 24 plekken voor langgestraften, 24 plekken voor de vadervleugel en 24 plekken op de zeer beperkt beveiligde inrichting (ZBBI). Norgerhaven is een gevangenis en heeft drie afdelingen (72 plekken) die fungeren als ISD-afdeling (inrichting voor stelselmatige daders). Hier verblijven veelplegers die door de rechter een ISD-maatregel opgelegd hebben gekregen van maximaal twee jaar. Door de veelpleger op te sluiten wordt voorkomen dat hij gedurende deze periode nieuwe strafbare feiten pleegt en wordt de maatschappij dus beschermd.

Als Facilitair Medewerker ben jij verantwoordelijk voor het ondersteunen van de huismeester, een wisselend werkpakket waarbij je vindt het niet erg om je handen uit de mouwen te steken! Werkzaamheden die in ieder geval tot jouw werkpakket behoren, zijn:

  • Het bijhouden en schoonhouden van printers en koffie automaten;
  • Kleine herstelwerkzaamheden in het pand, denk aan het vervangen van lampen;
  • Ondersteuning bij de vergaderservice, denk aan het gereedmaken van zalen door koffie/thee klaar te zetten en weer op te ruimen;
  • Beheer van het kleine magazijn;
  • Schoonmaakwerkzaamheden door het pand.

**Alleen reageren als je een Wajong-uitkering en/of indicatie banenafspraak hebt**

Functie-eisen:
- Je bent representatief en goed communicatief.

Arbeidsvoorwaarden:
We starten met een proefplaatsing van 2 maanden. Daarna volgt een contract van minimaal een half jaar. Je wordt begeleid door een jobcoach.
Je krijgt reiskostenvergoeding. De werkplek is moeilijk te bereiken met openbaar vervoer.

Interesse ? Wacht dan niet te lang maar reageer direct, de vacature sluit zodra er voldoende geschikte kandidaten geïnteresseerd zijn (uiterlijk 25 april). Stuur je C.V. en motivatiebrief naar vacatures@wajongtalenten.nl onder vermelding van vacaturenummer : 31652979.

Back Terug  Stats Hits:345  Sollicitanten:0 
 
Jobcoach
Jobcoach:
Arend Moesker
 
Vacaturenummer
Vacaturenummer:
31652979
 

Social Media en contact

Tasveld 10-6
8271 RW IJsselmuiden
038-4538600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2021 | Wajong Talenten | Alle rechten voorbehouden.