Data Scientist Synthetische Drugs bij de Politie (doelgroepregister) - Vacature details
E-mail
Vacature samenvatting

logo 235x52px
Voor de Politie zijn we op zoek naar een Data Scientist Synthetische Drugs. Het betreft een functie voor 36 uur per week.

Heb jij ervaring met datascience, ben je creatief, probleemoplossend, sta je in het doelgroepregister en lijkt het jou interessant om te werken bij de Politie? Dan is dit de vacature voor jou! 

Functieomschrijving: 
Als datascientist ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren van data gedreven opsporing door middel van datascience en machine-learning geboden oplossingen. Daarbij ga je creatief en probleemoplossend te werk. Jouw taken en verantwoordelijkheden: Je weet de juiste vragen te stellen voor de opsporing, je bepaalt welke data je nodig hebt, je exploreert data en maakt het zelfstandig inzichtelijk; Je creëer operationele en tactische delicts-, tijds-, classificatie-, en andere modellen en verwerkt deze voor het proces-verbaal of onderzoeksdossier. Je brengt geld- en goederenstromen in kaart en beschrijft de kenmerken van verdachten en criminele samenwerkingsverbanden. Je helpt de teamleiding binnen het cluster Synthetische Drugs bij het kiezen van de juiste modellen, analyses en verdere datascience gedreven oplossingen om de opsporingsdoelstellingen te halen. Je zoekt verbinding en stemt werkzaamheden af met andere specialisten, om zo tot de meest efficiënte analyses te komen.

Over de werkplek:
Het cluster Synthetische Drugs richt zich op het duurzaam verstoren van ondermijnende criminele bedrijfsprocessen - ook in het buitenland – rondom de productie en handel in Synthetische Drugs. Wij doen dat door het structureel opsporen en ontmantelen van criminele netwerken, het oppakken van kopstukken, het in beslag nemen van crimineel vermogen voor de verschillende afpakdoeleinden, het opwerpen van barrières nationaal en internationaal voor crimineel handelen en voor het verkrijgen van crimineel geld. Het Cluster Synthetische Drugs werkt vernieuwend en intelligence- gestuurd en levert hoogwaardige producten.

Je gaat samen met de medewerkers van de Intell expertise cell en tactische collega’s van het cluster Synthetische Drugs op zoek naar vraagstukken en problemen die opgelost kunnen worden met jouw datascience expertise. Daarbij formuleer je doelstellingen en vertaalt deze naar acties voor jezelf en de betrokkenen. Uit diverse digitale bronnen verzamel je waar nodig (on)gestructureerde data, je kunt deze eventueel combineren en verantwoord weer wegschrijven. Vanuit deze bron kan je modellen en analyses genereren die relevant zijn voor de geformuleerde doelstellingen en die je operationele en tactische collega's in staat stelt hun vraagstukken op te lossen. Je denkt na over het waarborgen van de geleverde modellen en resultaten zodat deze later reproduceerbaar en verantwoordbaar zijn.

Arbeidsvoorwaarden:
Je wordt begeleid door een jobcoach.

Wie ben jij?
Problemen zie jij als uitdagingen en je hebt analytisch inzicht. Je bent in staat je adviezen duidelijk naar het team te verwoorden. Je denkt vooruit, ziet knelpunten en geeft advies ter verbetering, in de lijn met landelijke afspraken en afgesproken werkprocessen. Je bent stressbestendig, kunt snel schakelen tussen de gevarieerde werkzaamheden, goed samenwerken en je bent communicatief vaardig. Kwaliteit en zorgvuldigheid heb je hoog in het vaandel staan en je kunt gedetailleerd en gestructureerd werken. Je bent in staat door te vragen en durft collega's aan te spreken. Daarbij ben je dienstverlenend en kritisch.

Je hebt daarnaast:

- Jij beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau en hebt bij voorkeur een diploma op het gebied van datascience.
- Je hebt kennis van meerdere datascience technieken (studie- of werkervaring) en bent in staat om nieuwe deeplearning-architectuur modellen te ontwerpen.
- Jij hebt uitstekende schriftelijke en mondelinge vaardigheid in de Nederlandse en Engelse taal.
- Jij beschikt over de competenties: probleemanalyse, zelfstandig, initiatief, leervermogen en samenwerken.

Herken je jezelf in het bovenstaande profiel? Stuur dan je cv + motivatie naar vacatures@wajongtalenten.nl onder vermelding van vacaturenummer 31406359

Back Terug  Stats Hits:790  Sollicitanten:3 
 
Jobcoach
Jobcoach:
Petra Hartog
 
Vacaturenummer
Vacaturenummer:
31406359
 

Social Media en contact

Tasveld 10-6
8271 RW IJsselmuiden
038-4538600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2021 | Wajong Talenten | Alle rechten voorbehouden.