Medewerker weg - en transportplanning (Wajong) - Vacature details
E-mail
Vacature samenvatting

logo 235x52px
Voor een overheidsinstantie zijn we op zoek naar een medewerker weg - en transportplanning. Het betreft een functie voor 32 uur per week.

Functieomschrijving:
Als er aan Rijkswegen gewerkt wordt, moet dit worden aangevraagd. In deze functie houd je, je bezig met beoordelen en toetsen van standaard verkeersmaatregelen in het systeem en Beoordelen van aanvragen van exceptionele transporten Deze maatregelen dienen te worden getoetst op de volgende criteria. Toetsing op conflicten met andere werkzaamheden op hetzelfde wegvak. Toetsing of er gewerkt mag worden op het betreffende wegvak op de aangevraagde uren. Toetsing of de aangevraagde maatregel past bij het wegvak waarvoor de maatregel is aangevraagd. **Alleen reageren als je in het bezit bent van een Wajong-uitkering, of een indicatie banenafspraak**.

Arbeidsvoorwaarden: 
Op dit moment wordt er thuis gewerkt. Na de opheffing van de Coronamaatregelen zal er in overleg gedeeltelijk op locatie in Assen worden gewerkt. Er is sprake van een jaarcontract met 1 maand proeftijd, met kans op verlenging.

Functie-eisen:
- Je hebt mbo4/hbo werk- en denkniveau.
- Je hebt een verkeerskundige achtergrond en/of ervaring.
- Je bent assertief.
- Je bent communicatief vaardig.
- Je werkt secuur en punctueel.

Herken je jejzelf in het bovenstaande profiel? Stuur dan je cv + motivatiebrief naar vacatures@wajongtalenten.nl onder vermelding van vacaturenummer 31071316

Back Terug  Stats Hits:1583  Sollicitanten:1 
 
Jobcoach
Jobcoach:
Arend Moesker
 
Vacaturenummer
Vacaturenummer:
31071316
 

Social Media en contact

Tasveld 10-6
8271 RW IJsselmuiden
038-4538600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2021 | Wajong Talenten | Alle rechten voorbehouden.