Project Management Officer (Wajong) - Vacature details
E-mail
Vacature samenvatting

logo 235x52px
Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een Project Management Officer. Het betreft een aanstelling voor 32-36 uur per week.

Functieomschrijving:
Voor een Rijksoverheid instantie zijn wij op zoek naar een Project Management Officer.
De directie Bedrijfsvoering (DB) ondersteunt de medewerkers van verschillende ministeries bij het uitvoeren van hun werkzaamheden. DB biedt daarvoor noodzakelijke diensten en voorzieningen op gebieden als personeel en organisatie, informatiemanagement, facilitair en huisvesting, beheer(sing) van formatie en budgetten, managementondersteuning en ondersteuning bij projecten, programma’s en (implementatie)processen.

IPMO (ICT Portfolio-, programma-, en projectmanagement office) is het kenniscentrum voor alle ICT gerelateerde programma’s en projecten van de Directie Bedrijfsvoering en heeft als doel om de uitvoering van project-, programma- en portfoliomanagement verder te professionaliseren. IPMO regisseert en faciliteert alle ICT gerelateerde programma’s en projecten en is het centrale punt waar deze worden aangemeld, verzameld, gemonitord en bewaakt.

De Project Management Officer heeft als belangrijkste taken:
•             Inrichten en voeren van een portfolio- en projectadministratie;
•             Beheren van middelen om de communicatie naar portfolio-, programma- en projectmanagers en overige stakeholders te verzorgen en te verbeteren;
•             Opstellen en bijhouden van sjablonen en processen voor de projectuitvoering volgens standaarden en procedures;
•             Afhandelen van inhuur van externe medewerkers;
•             Opstellen en bijhouden van (financiële) voortgangsrapportages;
•             Opstellen en bijhouden van actielijsten, issue logs, wijzigingsverzoeken, risicoanalyses, besluiten en overige wijzigingen;
•             Opstellen van periodieke management- en voortgangsrapportages (planning en financiën);
•             Signaleren van project issues (bv. planning, financiën, kwaliteit en resources) en het doen van voorstellen voor oplossingen;
•             Opzetten, beheren en bewaken van projectdossiers.

**Alleen reageren als je in het bezit bent van een Wajong-uitkering en/of indicatie banenafspraak**

Functie-eisen:
- Relevante HBO-opleiding
- Bij voorkeur kennis van Prince2, p30 en Agile.
- Ervaring met projectmanagement voor (grote) ICT-projecten of programma’s is een pre.
- Iemand die goed kan plannen, organiseren en analytisch vaardig is.

Mocht je niet over alle gevraagde kennis en ervaring beschikken maar toch in aanmerking willen komen voor deze functie, dan willen wij graag met jou nagaan in hoeverre we de functie beter geschikt kunnen maken voor jou.

Arbeidsvoorwaarden:
We starten met een proefplaatsing van 2 maanden. Daarna volgt een contract van 12 maanden. Je wordt begeleid door een jobcoach.

Denk jij dat jij en de functie een goede match zijn en ben je enthousiast geworden? Stuur dan je cv en een motivatiebrief naar vacatures@wajongtalenten.nl onder vermelding van het vacaturenummer:  30107934.

Back Terug  Stats Hits:1383  Sollicitanten:2 
 
Jobcoach
Jobcoach:
Vincent Daamen
 
Vacaturenummer
Vacaturenummer:
30107934
 

Social Media en contact

Tasveld 10-6
8271 RW IJsselmuiden
038-4538600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2021 | Wajong Talenten | Alle rechten voorbehouden.