Managementondersteuner (Wajong) - Vacature details
E-mail
Vacature samenvatting

logo 235x52px
Voor een van onze opdrachtgevers zijn we op zoek naar een Managementondersteuner. Het betreft een functie voor 32 - 36 uur per week.

Functieomschrijving:
We zoeken een ervaren managementondersteuner die gewend is om in een hectische en politieke (keten)omgeving in samenwerking met collega’s de werkzaamheden te verrichten. Het betreft een functie binnen de directie Executie voor de ondersteuning van een drietal managers. Het gaat hierbij om werkzaamheden zoals het ontvangen van bezoekers, verslaglegging van vergaderingen, beantwoorden van de telefoon en agendabeheer en afhandelen van inkoopverzoeken. Je zorgt voor een adequate planning, geeft prioriteiten aan en bereidt afspraken voor door de te lezen stukken te verzamelen. Verder ben je verantwoordelijk voor het opstellen van brieven, de archivering van correspondentie, organiseren van bijeenkomsten, organiseren van afspraken met meerdere partijen voor de manager(s) en/of hoofd waarvoor je werkt. Je werkt met collega managementondersteuners in teamverband en samen zorg je er voor dat de werkzaamheden uitgevoerd worden, waarbij ieder wel zijn eigen verantwoordelijkheden heeft. Elke Managementondersteuner dient de Operationeel Manager en Opgavemanagers vanuit de clusters van Executie.

Naast samenwerken vinden we het ook heel belangrijk dat je communicatief vaardig bent, dat je een visie hebt op het vak van managementondersteuner en in staat bent om vernieuwingen in het vakgebied door digitalisering en technologische ontwikkelingen toe te passen in je werk.

**Alleen reageren als je in het bezit bent van een Wajong-uitkering, of indicatie banenafspraak**.

Functie-eisen:
- Je beschikt over mbo 4 werk- en denkniveau in secretariële richting;
- Je hebt ervaring als managementondersteuner;
- Je hebt kennis en ervaring met management ondersteunende werkwijzen en methodieken;
- Je hebt kennis van de reguliere documentatie- en archiveringstechnieken;
- Je hebt een goede beheersing van de MS-office programma’s;
- Je bent in staat om zelfstandig en proactief te werken.

Arbeidsvoorwaarden:
We starten met een proefplaatsing van 2 maanden. Daarna volgt een contract van minimaal een half jaar met een optie op verlenging. Je wordt begeleid door een jobcoach.

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? Stuur dan je cv + motivatiebrief naar vacatures@wajongtalenten.nl onder vermelding van het vacaturenummer: 29850759.

Back Terug  Stats Hits:1162  Sollicitanten:0 
 
Jobcoach
Jobcoach:
Wilfred van de Worp
 
Vacaturenummer
Vacaturenummer:
29850759
 

Social Media en contact

Tasveld 10-6
8271 RW IJsselmuiden
038-4538600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2021 | Wajong Talenten | Alle rechten voorbehouden.