Projectondersteuner Rijksoverheid (Wajong) - Vacature details
E-mail
Vacature samenvatting

logo 235x52px
Voor een van onze opdrachtgevers zijn we op zoek naar een Projectondersteuner Rijksoverheid. Het betreft een functie voor 24 - 32 uur per week.

Functieomschrijving:
Voor een Rijksoverheid instantie zijn wij op zoek naar een Projectondersteuner. Je gaat je actief bezig houden met het opzetten en uitbouwen van een drietal programma’s: het Traineeship, het Talentenprogramma en het opzetten van een Academy. Je vindt het leuk om een bijdrage te leveren aan deze zeer dynamische projecten. De persoon die we zoeken ondersteunt de projectleiding o.a. in het beheersen van de planning. Het budget en afgesproken acties van de projecten, en heeft interesse in het opzetten, organiseren en faciliteren van (digitale) werk- en platformen.

Voorbereiden, meedenken, plannen en organiseren en uitvoeren van bijeenkomsten, workshops en trainingen (online of fysiek). Ondersteuning bij het opzetten van een digitale opleidingsomgeving. Opzetten en bijhouden van planning en financiële administratie. Afstemming met externe partners. Het is een zeer uitdagende opdracht met veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

**Alleen reageren als je in het bezit bent van een Wajong-uitkering en/of indicatie banenafspraak**.

Functie-eisen:
We zijn op zoek naar een nieuwe collega die creatief is, met ons meedenkt, snel kan schakelen initiatief neemt, overzicht houdt, flexibel is, betrokken en zelfsturend.
Bovendien ben je communicatief vaardig, besluitvaardig en digitaal vaardig (kennis van/ ervaring met digitale platforms).
Voor deze functie zijn we op zoek naar iemand met minimaal Mbo 4 of Hbo- werk- en denkniveau.
Het resultaat van jou inzet is een gestroomlijnd programmamanagement dat leidt tot drie prachtige producten waarin investeren in de medewerkers van de overheidsinstantie centraal staat.

Arbeidsvoorwaarden:
We starten met een proefplaatsing van 2 maanden. Daarna volgt een contract van 2 jaar. Je wordt begeleid door een jobcoach.
Gezien de huidige situatie is het werken vanuit huis de norm. Ook bij een evt. verbetering van de situatie rondom Covid-19 zullen de werkzaamheden voornamelijk vanuit huis uitgevoerd kunnen worden.

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? Stuur dan je CV + motivatiebrief naar vacatures@wajongtalenten.nl onder vermelding van het vacaturenummer: 29701034.

Back Terug  Stats Hits:1404  Sollicitanten:4 
 
Jobcoach
Jobcoach:
Vincent Daamen
 
Vacaturenummer
Vacaturenummer:
29701034
 

Social Media en contact

Tasveld 10-6
8271 RW IJsselmuiden
038-4538600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2021 | Wajong Talenten | Alle rechten voorbehouden.