Bewindvoerder (ZZP) (Landelijke vacature) - Vacature details
E-mail
Vacature samenvatting

logo 235x52px
Voor Zorgbewind Nederland b.v. zijn we landelijk op zoek naar zelfstandige bewindvoerders (ZZP). Uren in overleg.

Functieomschrijving:
Zorgbewind Nederland B.V. is een jonge organisatie op gebied van financiële zorgverlening. Wij geven ondersteuning aan mensen met financiële problemen of die vanwege een psychische of fysieke beperking niet meer hun eigen financiële administratie kunnen beheren en daarbij hulp nodig hebben. Hiervoor hebben wij drie trajecten. Beschermingsbewind of vrijwillig budgetbeheer en coaching. Bij bewind wordt het traject gemonitord door het Kantongerecht. Dit is meestal voor een langer periode. Bij budgetbeheer kan cliënt zelf bepalen wanneer begeleiding beëindigd kan worden. Voor degene die in de nabije toekomst zelf weer de administratie willen doen, bieden wij budgetcoaching aan.

Zorgbewind Nederland B.V. wil zich onderscheiden van reguliere aanbieders van bewindvoering door naast administratie en beheer actief te zijn in het meedenken en begeleiden van cliënten. Het doel, een situatie creëren waarin financiële perikelen onder controle zijn, zodat onze cliënten zich volop kunnen richten op datgene wat echt belangrijk is, een leefbaar en gelukkig leven en weer mee kunnen doen in de maatschappij. We doen dit door openheid, bereidwilligheid en vertrouwen te tonen en obstakels weg te nemen.

Franchise constructie: Zorgbewind Nederland B.V. is landelijk op zoek naar bewindvoerders en budgetbeheerders die de administratie van hun cliënten bij ons willen onderbrengen. Zodat ze zich alleen bezig kunnen houden met begeleiding van de cliënten. De cliënten worden in juridische zin op naam geboekt van Zorgbewind Nederland B.V. Hierbij dragen wij de verdere verantwoordelijkheid voor het beheren van de dossiers en het doen van de administratie. Zorgbewind Nederland B.V. werkt met OnView.

Hierbij worden de volgende werkzaamheden door Zorgbewind Nederland gedaan: ondersteunen van de bewindvoerder bij de werkzaamheden behorend bij de dagelijkse uitvoering van het beschermingsbewind. Zorgen voor een correcte afhandeling van binnengekomen post. Toezicht houden op de betalingen die namens de onder bewind gestelde persoon worden gedaan Accorderen betalingen. Telefonisch contact onderhouden met cliënten tijdens spreekuur Opstellen van verzoekschriften voor beschermingsbewind en het verzamelen van de benodigde bijlagen. Het opstarten en invoeren van nieuwe dossiers De bewindvoerder ondersteunen bij het opstellen en controleren van het budgetplan. Het ondernemen van de benodigde acties om het budgetplan kloppend te maken Inventariseren en invoeren van bewijsstukken van schulden Onderhouden van contacten met hulpverleningsinstanties, gemeentes, schuldeisers, e.d. Ondersteunen van de bewindvoerder bij het uitbrengen van de reguliere verslaglegging aan de Rechtbank (plan van aanpak, boedelbeschrijving, voortgangsrapportage, rekening en verantwoording). Verzorgen van de benodigde belastingaangifte voor de cliënt.

Arbeidsvoorwaarden:
Met ingang van per direct. Dienstverband: in overleg. Wij vragen een betrokken houding ten opzichte van de cliënt. Daarnaast verwachten wij dat jij wilt meedenken over het verbeteren van onze werkprocessen.

Functie-eisen:
Bij voorkeur beschik je over een afgeronde Mbo-opleiding SJD (Sociaal Juridische Dienstverlening) of een andere relevante opleiding, aangevuld met relevante cursussen, relevante werkervaring van 2 jaar of een afgeronde HBO-MER/HBO-Rechten opleiding. Door de rechtbank toegelaten zijn tot het uitvoeren van bewindvoering (kunnen overhandigen van de benoemingsbrief). Je hebt kennis van de sociale kaart. Je kan goed plannen en organiseren. Je bent integer, werkt nauwkeurig en accuraat. Je beschikt over uitstekende communicatieve en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands. Je bent klantvriendelijk en hebt inlevingsvermogen. Je kan goed onder tijdsdruk werken. Je kan inspelen op acute situaties en bent flexibel. Je beschikt over rijbewijs B en eigen vervoer.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste bewindvoerders die van aanpakken houden. Vind jij het leuk om ons team te komen versterken en wil je de administratie uitbesteden? Stuur dan je cv + motivatiebrief naar vacatures@wajongtalenten.nl onder vermelding van het vacaturenummer 17499380. 

Back Terug  Stats Hits:768  Sollicitanten:4 
 
Jobcoach
Jobcoach:
Geen jobcoach
 
Vacaturenummer
Vacaturenummer:
17499380
 

Social Media en contact

Tasveld 10-6
8271 RW IJsselmuiden
038-4538600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2021 | Wajong Talenten | Alle rechten voorbehouden.