Communicatieadviseur (Wajong) - Vacature details
E-mail
Vacature samenvatting

logo 235x52px
Voor een van onze opdrachtgevers zijn we op zoek naar een Communicatieadviseur. Het betreft een functie voor 24 - 36 uur per week.

Functieomschrijving:
Als communicatieadviseur vertaal je communicatiestrategieën naar concrete plannen en activiteiten. Je gaat namens het team communicatieadvies aan de slag met verschillende communicatieopdrachten binnen de afdeling Agrarisch ondernemen en Natuur. Je werkt hierin nauw samen met de adviseurs van de afdelingen, die verantwoordelijk zijn voor het beleid en de uitvoering van de regelingen.

Je bent als adviseur een spin in het web. Voor de uitvoering van je plan zorg je voor een goede afstemming met de verschillende expertisegebieden (content, social media, beeld en publicaties, evenementen en klantcontact). Je coördineert en bewaakt het hele communicatietraject.

De standplaats is in principe Assen. De functie kan zo worden ingericht dat het reizen tot een minimum beperkt wordt. Het zou dan eens voor kunnen komen dat je een keer naar Zwolle moet vanuit Assen.

**Alleen reageren als je in het bezit bent van een Wajong-uitkering en/of indicatie banenafspraak**.

Functie-eisen:
Je bent in het bezit van een diploma van een relevante Hbo-opleiding en je hebt aantoonbare/actuele kennis op het gebied van communicatie.
Het is een plus wanneer je ervaring hebt als projectleider of met projectondersteuning.
Het is een plus wanneer je ervaring hebt met communicatieadvies op het gebied van agrarisch ondernemen en natuur.
Je handelt actief en weet nieuwe trends en ontwikkelingen te vertalen naar (vernieuwend) communicatiebeleid en/of communicatieaanpak.
Je bent aantoonbaar vaardig in het adviseren en het opstellen van tactisch (communicatie)advies en het creëren van draagvlak.
Je bent een energieke, dienstverlenende en overtuigende persoonlijkheid. Natuurlijk beschik je over uitstekende schriftelijke en mondelinge vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels.
Je weet resultaten te bereiken door samen te werken en bruggen te slaan en je hebt een goede politieke antenne en ervaring met het omgaan met weerstand.

Gevraagde competenties:
Adviseren;
Creativiteit;
Plannen en organiseren;
Resultaatgerichtheid;
Samenwerken;
Klantgerichtheid.

Arbeidsvoorwaarden:
We starten met een proefplaatsing van 2 maanden. Daarna volgt een contract van een jaar, met een optie tot mogelijk vast. Je wordt begeleid door een jobcoach.

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? Stuur dan je CV + motivatiebrief naar vacatures@wajongtalenten.nl onder vermelding van het vacaturenummer: 29349248.

Back Terug  Stats Hits:1583  Sollicitanten:1 
 
Jobcoach
Jobcoach:
Wilfred van de Worp
 
Vacaturenummer
Vacaturenummer:
29349248
 

Social Media en contact

Tasveld 10-6
8271 RW IJsselmuiden
038-4538600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2021 | Wajong Talenten | Alle rechten voorbehouden.