Supermarktmedewerker (Wajong) - Vacature details
E-mail
Vacature samenvatting

logo 235x52px
Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een supermarktmedewerker. Het betreft een aanstelling voor 12-40 uur per week.

Functieomschrijving:
Voor een buurtsuper zoeken wij een supermarktmedewerker. Op dinsdag en donderdag ga je beginnen met het spiegelen van producten om deze in de winkel zo goed mogelijk in kaart te brengen. Op een andere dag doe je eenvoudig vulploeg werk en houd jij je bezig met het controleren van de houdbaarheid van de producten. Uitbreiding is op termijn mogelijk met kassawerkzaamheden en andere veel komende werkzaamheden in de winkel.
Je vindt het leuk om te werken in een overzichtelijke supermarkt met een klein team waar aandacht voor de klant en elkaar is.

 **Alleen reageren als je in het bezit bent van een Wajong-uitkering en/of indicatie banenafspraak**.

Functie-eisen: 
- Je bent gemotiveerd;
- Je kan zelfstandig werken;
- Je bent niet bang om met klanten te praten en helpen.

Arbeidsvoorwaarden: 
We starten met een proefplaatsing van 2 maanden. Daarna volgt een contract van minimaal een half jaar. Je wordt begeleid door een jobcoach.
12-40 uur per week, te beginnen met 12-14 uur per week met uitbreidingsmogelijkheden. 3 dagen per week, in ieder geval de dinsdag en donderdag. De maandag, woensdag en vrijdag naar keuze.

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? Stuur dan je CV + motivatiebrief naar vacatures@wajongtalenten.nl onder vermelding van het vacaturenummer: 29054315.

Back Terug  Stats Hits:758  Sollicitanten:1 
 
Jobcoach
Jobcoach:
Maxim Geerlings
 
Vacaturenummer
Vacaturenummer:
29054315
 

Social Media en contact

Tasveld 10-6
8271 RW IJsselmuiden
038-4538600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2021 | Wajong Talenten | Alle rechten voorbehouden.