Kwaliteitsmedewerker (Wajong) - Vacature details
E-mail
Vacature samenvatting

logo 235x52px
Voor een van onze opdrachtgevers zijn we op zoek naar een Kwaliteitsmedewerker. Het betreft een functie voor 20 – 24 uur per week.

Functieomschrijving:
Als kwaliteitsmedewerker in een supermarkt zorg je er samen met je collega’s van de verschillende afdelingen voor dat de winkel schoon en veilig is. Voor klanten en voor iedereen die er werkt. Je houdt je bezig met het schoonmaken van de winkel, de verschillende kantoren en het magazijn. Je controleert de temperatuur van de koeling en checkt of alle schoonmaakwerkzaamheden die dag gedaan zijn. Tussendoor verwissel je ergens de vuilniszak, veeg je het magazijn en voorzie je alle koffiemachines in de winkel van koffiebonen en melk. Na de lunch maak je de kantine netjes en ruim je de schone was op.

**Alleen reageren als je in het bezit bent van een Wajong-uitkering en/of indicatie banenafspraak**.

Functie-eisen:
Voor deze functie heb je een goed verantwoordelijkheidsgevoel nodig. Je kent de regels en afspraken en je kunt zelfstandig werken. Je bent punctueel en nauwkeurig. Tot slot moet je fysiek in goede conditie zijn om de (schoonmaak)werkzaamheden uit te kunnen voeren.

Arbeidsvoorwaarden:
We starten met een proefplaatsing van 2 maanden. Daarna volgt een contract van minimaal een half jaar. Je wordt begeleid door een jobcoach.

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? Stuur dan je cv naar vacatures@wajongtalenten.nl onder vermelding van het vacaturenummer: 28978237.

Back Terug  Stats Hits:1575  Sollicitanten:1 
 
Jobcoach
Jobcoach:
Sabine Vegelien
 
Vacaturenummer
Vacaturenummer:
28978237
 

Social Media en contact

Tasveld 10-6
8271 RW IJsselmuiden
038-4538600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2021 | Wajong Talenten | Alle rechten voorbehouden.