Chauffeur pakketdienst (Wajong) - Vacature details
E-mail
Vacature samenvatting

logo 235x52px
Voor een van onze opdrachtgevers zijn we op zoek naar een Chauffeur pakketdienst. Het betreft een functie voor 20 – 40 uur per week.

Functieomschrijving:
Voor een Koeriersbedrijf ga je pakketjes bezorgen in verschillende pakketroutes in verschillende gemeenten in Limburg. De werkgever wil graag een plek aanbieden voor iemand met een Wajong of indicatie bananafspraak. Het betreft een aangepaste koeriersfunctie. De route is grotendeels aan te passen aan de kandidaat naar mate of iemand behoefte heeft aan structuur en regelmaat, of korte instructies. Doorgaans is er gezien deze mogelijkheid weinig werkdruk en is er ten alle tijden een aanspreekpunt aanwezig. De kandidaat moet wel in staat zijn deels zelfstandig te werken. Het is mogelijk om de bus voor woon-werkverkeer te gebruiken maar dit is afhankelijk van de mate waarop dat iemand ingezet kan worden.

**Alleen reageren als je in het bezit bent van een Wajong-uitkering en/of indicatie banenafspraak**

Functie-eisen:
- Je bent in het bezit van een rijbewijs B en hebt een rustig rijgedrag;
- Je kunt aan een VOG-verklaring komen (verklaring voor goed gedrag; zelf aan te vragen bij de stadswinkel in je gemeente);
- Je bent gezond en fit;
- Je bent stressbestendig;
- Je bent flexibel in werktijden (hebt geen 9 tot 5 mentaliteit);
- Je bent een teamplayer;
- Je krijgt de auto/bus mee naar huis, daarom is het een harde eis dat je binnen een straal van   max. 10 tot 15 km. van de gemeente Venlo woont.

Arbeidsvoorwaarden:
We starten met een proefplaatsing van 2 maanden. Daarna volgt een contract van minimaal een half jaar. Je wordt begeleid door een jobcoach.

Herken jij je in het bovenstaande profiel? Stuur dan je CV + motivatiebrief naar vacatures@wajongtalenten.nl onder vermelding van het vacaturenummer: 27537928.

Back Terug  Stats Hits:2496  Sollicitanten:24 
 
Jobcoach
Jobcoach:
Ge Wasser
 
Vacaturenummer
Vacaturenummer:
27537928
 

Social Media en contact

Tasveld 10-6
8271 RW IJsselmuiden
038-4538600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2021 | Wajong Talenten | Alle rechten voorbehouden.