Menu pagina

Vacature melden - Werkgever

Vacature melden

Hebt u een vacature? Meld deze hier bij ons aan!

Gegevens werkgever

Gegevens vacature

menu-pagina

Lees meer: Vacature melden - Werkgever

  • Hits: 1732

Verwijzers

Verwijzers

Bent u verwijzer en werkt u bij het UWV, de gemeente, een woonvorm, of bijvoorbeeld een re-integratiebureau dan kunt u ook bij Wajong Talenten terecht.

Zo kunt u bij ons een kandidaat aanmelden voor jobcoaching. Ook kunt u samen met uw kandidaat zoeken naar een leuke vacature op onze website en meteen solliciteren.

Zit de geschikte vacature er nog niet tussen? Geen nood! De kandidaat kan zich ook inschrijven als werkzoekende. Een jobcoach van Wajong Talenten neemt dan contact op met u, of uw kandidaat. We kijken dan naar de persoonlijke situatie van de kandidaat en wat we voor hem/haar kunnen betekenen.

Mijn kandidaat is nog niet toe aan een betaalde baan, wat nu?

Soms wil uw kandidaat heel graag werken, maar is een betaalde baan nog een stap te ver. Dan is een re-integratietraject wellicht een goede optie!

Tijdens een re-integratietraject maakt uw kandidaat een eerste stap op de arbeidsmarkt. Ook dit doet hij/zij niet alleen. Samen met de jobcoach/re-integratieconsulent wordt bepaald welk traject voor uw kandidaat geschikt is. Daarna wordt er een re-integratieplan opgesteld.

De re-integratietrajecten worden uitgevoerd onder de naam Zorg om Werk. Voor een uitbreid overzicht van de mogelijkheden klik hier.

menu-pagina

Lees meer: Verwijzers

  • Hits: 1471

Werkgevers

Werkgevers

Om zoveel mogelijk mensen met een Wajong-uitkering, of indicatie banenafspraak aan het werk te helpen, zijn wij altijd op zoek naar sociale werkgevers die ervoor open staan om een werkzoekende uit de doelgroep een kans te bieden binnen hun organisatie.

De redenen om iemand met een Wajong-uitkering, of indicatie banenafspraak in dienst te nemen kunnen divers zijn.

Kosteloos een vacature melden

Wanneer u besluit iemand uit de doelgroep in dienst te nemen, biedt Wajong Talenten u de helpende hand. Zo kunt u bij ons kosteloos een vacature melden.

Wanneer u een vacature meldt, neemt 1 van onze jobccoaches contact met u op, om te bespreken wat u precies zoekt in een nieuwe werknemer. Daarna zal de vacature worden uitgezet op de verschillende wervingskanalen en natuurlijk zullen we ook kijken in ons eigen cv-bestand, om zo de juiste kandidaat voor uw vacature te vinden.

Wanneer er een aantal kandidaten gevonden zijn, bespreken wij met u met welke kandidaat, of kandidaten u in gesprek wilt. Tijdens de sollicitatiegesprekken worden de kandidaten begeleid door een jobcoach van Wajong Talenten, om zich zo goed mogelijk aan u te presenteren. Verder kan de jobcoach helpen om de uiteindelijke plaatsing van uw nieuwe werknemer zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Daarnaast kan de jobcoach u ook adviseren over voorzieningen op de werkplek, wanneer dit nodig is.

Detachering: wel een werknemer, maar geen juridisch werkgeverschap

Heeft u wel plaats voor iemand uit de doelgroep, maar bent u juridisch liever geen werkgever? Dan is detachering wellicht een optie voor u.

Wanneer u gebruik maakt voor detachering, komt uw werknemer in dienst van het detacheringsbureau.

Als u  gebruik maakt van detachering dan worden zowel de werving -en selectie, als het administratieve proces rond de indiensttreding van de werknemer overgenomen.

menu-pagina

Lees meer: Werkgevers

  • Hits: 1983

Werkzoekenden

Werkzoekenden

Je hebt een Wajong-uitkering, of indicatie banenafspraak en wilt graag aan het werk. Dan ben je bij Wajong Talenten aan het goede adres! We hebben leuke vacatures voor je.

Maar niet voor iedereen is het vanzelfsprekend om zelf een baan te vinden en te behouden. Daarom hebben we niet alleen veel vacatures, maar bieden we ook begeleiding bij de zoektocht naar werk en op de werkplek in de vorm van jobcoaching.

Jobcoaching

Met een jobcoach van Wajong Talenten sta je er niet alleen voor! De jobcoach kan je ondersteunen op verschillende vlakken, zoals in de communicatie tussen jou en je werkgever, of bijvoorbeeld bij het aanvragen van voorzieningen. Jobcoaching via Wajong Talenten is altijd maatwerk en wordt dus afgestemd op jouw situatie.

En wat nu als je wel wilt werken, maar een betaalde baan om allerlei redenen nog niet mogelijk is? Dan is een re-integratietraject misschien een goede eerste stap voor jou!

Re-integratie

Tijdens een re-integratietraject maak je een eerste stap op de arbeidsmarkt. Ook dit doe je niet alleen. Samen met de jobcoach/re-integratieconsulent en jouw consulent van het UWV of de gemeente bepaal je welk traject voor jou geschikt is.

Daarna wordt er een re-integratieplan opgesteld en dit voeren jullie dan samen uit. De re-integratietrajecten worden uitgevoerd onder de naam Zorg om Werk.

menu-pagina

Lees meer: Werkzoekenden

  • Hits: 2757

Social Media en contact

Tasveld 10-6
8271 RW IJsselmuiden
038-4538600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2021 | Wajong Talenten | Alle rechten voorbehouden.